PARTIZAN USPEŠAN PROTIV ZVEZDARE: Crno-beli u dobrom raspoloženju dočekuju nastavak prvenstva!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

nisu imali problema

PARTIZAN USPEŠAN PROTIV ZVEZDARE: Crno-beli u dobrom raspoloženju dočekuju nastavak prvenstva!

Drugo poluvreme bilo je povod da strateg kluba iz Humske priliku pruži i najmlađim igračima u rotaciji, što je predstavljalo posebnu inspiraciju Vlahoviću i Milovanoviću

Objavljeno:

Pauza usled reprezentativnih obaveza nije bila povod za opuštanje fudbalerima Partizana koji su draž utakmica osetili u prijateljskom susretu protiv Zvezdare.

Izabranici Aleksandra Stanojevića uveličali su proslavu 70. godina postojanja FK Zvezdare, a revijalni susret protiv člana Srpske lige Beograd ukrasili su biseri kluba iz Humske koji su potpisali pobedu gostiju (5:0).

Motivisani trećeligaš potrudio se da pruži zavidan otpor klubu iz Humske koji je uprkos brojnim izostancima usled reprezentativnih obaveza i zdravstvenih problema izveo veoma respektabilan sastav. Pored činjenice da su mu opcije bile i znatno ograničene, Stanojević je gostovanje Zvezdari iskoristio da na delu vidi i brojne mlade snage, kao i igrače koji su u prethodnom periodu imali nešto skromniju minutažu, a jedan od fudbalera koji je na pravi način iskoristio priliku je i Lazar Pavlović, režiser vodećeg gola u 19. minutu.

Na pogodak mladog ofanzivca nadovezao se gol Slobodana Uroševiča u 40. minutu te je bek Partizana, posle gola Gentu, još jednom potvrdio da i u ofanzivi ima čime da doprinese crno-belima.

Drugo poluvreme bilo je povod da strateg kluba iz Humske priliku pruži i najmlađim igračima u rotaciji, što je predstavljalo posebnu inspiraciju Vlahoviću i Milovanoviću.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.