CRNA GORA ĆE BITI OSLABLJENI PROTIV TURSKE: Uroš Đuđrević neće moći da pomogne svojim saigračima!
Foto: Profimedia

dobro poznati razlog

CRNA GORA ĆE BITI OSLABLJENI PROTIV TURSKE: Uroš Đuđrević neće moći da pomogne svojim saigračima!

Direktan plasman na Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru osiguraće samo pobednici grupa, dok drugoplasirane selekcije i dve najbolje ekipe iz Lige nacija idu u dodatni baraž

Objavljeno:

Crnogorski fudbaler Uroš Đurđević pozitivan je na korona virus, i neće igrati u poslednjem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Turske, saopštio je danas tamošnji savez.

- Napadač je blagovremeno izolovan od ostatka ekipe i primenjene su sve neophodne zdravstvene i sanitarne mere za njegov dalji tretman - dodaje se u saopštenju.

Djurdjević trenutno nastupa za ekipu Sportinga iz Hihona, a u karijeri je igrao i za Rad, Vitese, Palermo, Partizan i Olimpijakos.

Na korona virus ranije su bila pozitivna još trojica crnogorskih igrača, Stevan Jovetić, Adam Marušić i Nebojša Kosović.

Crna Gora će večeras dočekati selekciju Turske, u poslednjem meču Grupe G kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Na tabeli Grupe G vodi Holandija sa 20 bodova, Turska na drugom mestu ima 18, a isti broj bodova na trećem mestu ima Norveška, dok je Crna Gora četvrta sa 12 bodova, i bez šanse za plasman na SP.

Direktan plasman na Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru osiguraće samo pobednici grupa, dok drugoplasirane selekcije i dve najbolje ekipe iz Lige nacija idu u dodatni baraž.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.