VELIKI TALENAT SE VRAĆA U BARSELONU: U PSŽ-u nije zadovoljan, Ćavi presudan faktor?
Foto: Profimedia

LA LIGA

VELIKI TALENAT SE VRAĆA U BARSELONU: U PSŽ-u nije zadovoljan, Ćavi presudan faktor?

Ovo bi bio sjajan potez Barselone, a želja je obostrana

Objavljeno: 11:10h

Mino Rajola je svojevremeno, 2019. godine, odlučio da "zavrne" Barsu i najtalentovanijeg igrača "La Masije" odvede u PSŽ.

U pitanju je Ćavi Simons, rođen 2003. godine, koji je pod uticajem Italijana odlučio da ne produži ugovor sa svojom Barsom i da kao slobodan ode u PSŽ. Očekivano, PSŽ mu je nudio i mnogo više novca, a mladi Holanđanin, koji se sa porodicom još kao sedmogodišnjak preselio u Barsu, odlučio je da ode.

Ćavi Simons
foto: Profimedia

Ipak, tri godine kasnije Simons želi da se vrati, jer je daleko od prvog tima Parižana, za koji je tokom prošle sezone upisao samo dva nastupa, a ove ga nema ni na mapi.

Njemu ističe ugovor, jer je tada kao tinejdžer mogao da potpiše samo trogodišnji i na leto bi mogao da se vrati u Barselonu i to besplatno.

Katalonski mediji ističu da u klubu nisu odbacili ovu mogućnost, Simons je bio kapiten u svim mlađim kategorijama, a njegovim putem ranije su već išli Đerar Pike, Sesk Fagrebas i Erik Garsija, koji su se kasnije vratili u Barsu, pošto su se "iskalili" u Mančester Junajtedu, Arsenalu i Mančester Sitiju.

Simons igra na poziciji centralnog veznog igrača, ali Barsa tu već ima Pedrija, Gavija, De Jonga, pa čak i Nika Gonzalesa.

Đoan Laporta je u odličnim odnosima sa Minom Rajolom, a neki kažu i da bi ovo mogao da bude transfer koji bi povezao stare poznanike.

Rajola zastupa i Erlinga Halanda, koga će Barsa sigurno želeti, ali je pitanje da li će imati novca...

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.