PETRIĆ OTKLONIO SVE DILEME: Golman Proletera rekao da li je bio PENAL , kao i ko mu je pomogao da ga odbrani!
Foto: Starsport©

SAD JE SVE JASNO

PETRIĆ OTKLONIO SVE DILEME: Golman Proletera rekao da li je bio PENAL , kao i ko mu je pomogao da ga odbrani!

Mnoge je iznenadilo i to što se u svlačionici Humskoj nije čula pesma Adriana, poznati narodnjački hit kojim tim sa Slane Bare slavi svoje uspehe

Objavljeno:

Nikola Petrić otkrio u razgovoru za Telegraf kako je sačuvao mrežu u Humskoj i zašto se posle velikog rezultata u svlačionici nije čula "Adriana"

Sa kapitenskom trakom oko ruke, golman Proletera Nikola Petrić predvodio je svoj tim u nedelju veče do istorijskog uspeha protiv Partizana u Humskoj!

Petrić je sredinom drugog poluvremena zaustavio penal Rikarda Gomeša i tako je sačuvao mrežu Novosađana koji su po prvi put u Superligi uspeli da otkinu bod(ove) crno-belima. Takođe, Proleter je tako postao jedini tim, računajući i Evropu, koji ove sezone nije primio gol od Partizana.

- Moram da priznam da smo svesni našeg istorijskog uspeha i tog boda koji smo uzeli na JNA. Proleter nikada nije uzeo bod ni Zvezdi ni Partizanu, a ove sezone niko sem Zvezde nije uspeo da ostane neporažen protiv crno-belih u prvenstvu. Partizan je pokazao da je klasa, da su igrači koji zaslužuju da budu u Evropi i na tom mesto na kom jesu, ali i mi smo pokazali kao ekipa da imamo veliki karakter u velikim utakmicama - rekao je Petrić na početku razgovora za Telegraf:

Otkrio je Petrić i kako je zaustavio Rikardov udarac sa bele tačke, kao i da nema nikakve sumnje kada je u pitanju odluka sudije da pokaže na penal.

- Bila je čista ruka. Promenila je lopta pravac, ja sam i nju odbranio. Sudija je svirao penal, VAR je proverio, zaista je bio penal. Kod penala sam znao da će šutirati poluvisoko u mojiu levu stranu. Jednostavno, ja sam ove sezone pet puta odbranio udarce sa bele tačke. Tri puta u Kupu, jednom protiv Radnika za pobedu i sada Rikardu. a to sve skautiram sa svojim trenerom Vojislavom Lukićem koji zaista skautira igrača na najvišem mogućem nivou. I hvala mu puno na tome, pomaže mi da budem bolji.

- On mi je rekao: "Sačekaj Rikarda do kraja, kada bude prišao lopti šutiraće na tvoju levu stranu. Samo ga sačekaj do kraja i odbranićeš mu penal." Tako je i bilo na kraju - poručio je Petrić.

Mnoge je iznenadilo i to što se u svlačionici Humskoj nije čula pesma Adriana, poznati narodnjački hit kojim tim sa Slane Bare slavi svoje uspehe i po čemu je postao prepoznatljiv u srpskom fudbalu. Međutim, Petrić je imao logično objašnjenje.

- Pokvario nam se zvučnik za Adrianu (smeh), ali mislim da će protiv Voždovca biti neki dobar "vufer" da to sve puca - dodaje golman Proletera za kraj razgovora za Telegraf.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.