STOJKOVIĆ SE OSVRNUO NA PRETHODNI PERIOD: Mislim da možemo svi da budemo zadovoljni igrom, ponašanjem igrača!
Foto: Starsport©

ODLIČNO

STOJKOVIĆ SE OSVRNUO NA PRETHODNI PERIOD: Mislim da možemo svi da budemo zadovoljni igrom, ponašanjem igrača!

Posao nije završen, želimo da nastavimo u istom smeru, a javnost će dati ocenu za urađeno

Objavljeno:

Za selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića ne postoji pitanje da li će Orlovi igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru.

On nišani pobedu u Lisabonu nad Portugalijom, najavljuje ofanzivu njegovog tima u tom direktnom okršaju za mundijalsku vizu, ali poručuje da čak i pobedu i plasman u Katar neće videti kao neki senzacionalni uspeh.

Iako će sa druge strane terena biti doskorašnji prvak Evrope u svom najjačem sastavu, na svom terenu, Stojković poručuje da se Srbija ni za jotu neće povući i zaigrati drugačije od dosadašnjih mečeva u kvalifikacijama.

- Ono što treba da bude drugačije u odnosu na utakmicu u Beogradu je da budemo za gol bolji od Portugalije. Ništa se neće menjati u pripremi meča, niti nas interesuje protiv koga igramo. Rekao sam još kada sam došao da me zanima samo kako se mi ponašamo na terenu i kako da igramo najbolje što možemo. A, znamo protiv koga ćemo igrati, da su među najboljim na svetu. Samo što to neće promeniti ništa u odnosu na to kako mi želimo da igramo i kako možemo da igramo. To da ćemo otići tamo da se branimo, to zaboravite. Idemo na pobedu -

Osvrnuo se Piksi na period od prve utakmice reprezentacije pod njegovom komandom do danas.

- Prošlo je manje od devet meseci. Mislim da možemo svi da budemo zadovoljni igrom, ponašanjem igrača i osvojenim bodovima. Pozitivan je momenat za reprezentaciju Srbije od utakmice sa Irskom u Beogradu do poslednje sa Azerbejdžanom. Posao nije završen, želimo da nastavimo u istom smeru, a javnost će dati ocenu za urađeno. Može da se vidi i oseti podrška koju reprezentacija ima, a koja je i te kako važna igračima. U principu, sve je pozitivno do sada - smatra Stojković.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.