SELEKTOR REAGOVAO NA JEDNO PITANJE: Kako mislite ako odemo, mi moramo da idemo u Katar!
Foto: Starsport©, @Starsport/Srđan Stevanović

SAMOUVRENO

SELEKTOR REAGOVAO NA JEDNO PITANJE: Kako mislite ako odemo, mi moramo da idemo u Katar!

Pucaćemo iz svih oružja, pretpostavljamo da će nam trebati pobeda, ali oni 11

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković najavio je meč protiv Portugalije i govorio o spisku igrača na koje računa za taj meč 14. novembra.

Da li bi eventualni odlazak na Mundijal bio najveći uspeh selektora u njegovoj trenerskoj karijeri?

- Kako bre 'eventualni'? Moramo da idemo u Katar! - brecnuo se Piksi, pa nastavio:

- Ne, neće... Predvideli smo dobro da će finale biti sa Portugalijom u Lisabonu. Nismo pogrešili u proceni. Skoncentrisani smo od skupljanja do skupljanja. Cilj je odlazak u Katar, to je naša želja. To sam postavio sebi kao zadatak. A, ako se ne ode, to nije tragedija. Postoje sportske nesreće. To da ćemo dati poslednji atom snage, da ćemo igrati hrabar i moderan fudbal, tu nemojte da imate nikakvu dilemu. Da li ćemo da pobedimo, to ne znam. Ali da će Srbija biti prava, kao i do sada, nema nikakve dileme. Ako se kvalifikujemo, biće to lep uspeh celog našeg kolektiva. Jedva čekamo tu utakmicu -

- Pucaćemo iz svih oružja, pretpostavljamo da će nam trebati pobeda, ali oni 11. igraju u Dablinu i treba im pobeda, pa da sačekamo. Želimo da svaki Srbin aplauzom isprati reprezentaciju. Verujem da će to biti dobro na kraju - zaključio je konferenciju Dragan Stojković.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.