PIKSI OBJAVIO SPISAK ZA FINIŠ KVALIFIKACIJA: Selektor sa proverenim snagama napada Portugalce!
Foto: Starsport©

neka bude srećan

PIKSI OBJAVIO SPISAK ZA FINIŠ KVALIFIKACIJA: Selektor sa proverenim snagama napada Portugalce!

Piksijev spisak za poslednji izazov u aktuelnom ciklusu nije doneo iznenađenja, te se izbor selektora može okarakterisati kao očekivan

Objavljeno: 11:21h

Na putu Orlova ostao je još jedan korak, poslednji, ujedno i najvažniji, a njega će reprezentacija Srbije napraviti protiv Portugalije 14. novembra na stadionu Luž u Lisabonu.

Susret na Pirinejskom poluostrvu gotovo izvesno će nositi imperativ pobede za izabranike Dragana Stojkovića u borbi za prvo mesto u grupi i direktan plasman na planetarnu smotru. Uoči utakmice godine, kojoj će uvertiru predstavljati prijateljski duel sa Katarom tri dana rainije (11. nobembra) u Beogradu, selektor Srbije obelodanio je spisak igrača na koje će računati.

Piksijev spisak za poslednji izazov u aktuelnom ciklusu nije doneo iznenađenja, te se izbor selektora može okarakterisati kao očekivan.

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Mile Svilar, Vanja Milinković Savić.

Odbrana: Strahinja Pavlović, Miloš Veljković, Stefan Mitrović, Uroš Spajić, Matija Nastasić, Nikola Milenković.

Vezni red: Darko Lazović, Nemanja Radonjić, Filip Kostić, Mihailo Ristić, Filip Mladenović, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Uroš Račić, Saša Lukić, Marko Grujić, Filip Đuričić, Sergej Milinković Savić, Dušan Tadić, Andrija Živković.

Napad: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dušan Vlahović.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.