NEMANJA MILETIĆ: Idemo u Belgiju da pobedimo, nismo odustali od najviših ambicija!
Foto: Espreso/Srđan Novaković

LIGA KONFERENCIJA

NEMANJA MILETIĆ: Idemo u Belgiju da pobedimo, nismo odustali od najviših ambicija!

Povratnik u redove crno-belih ističe da u Belgiju idu po ceo plen

Objavljeno: 14:13h

Aleksandar Stanojević je pred put u Belgiju naglasio brojne kadrovske probleme, međutim jednu od slatkih muka za stratega Partizana pred gostovanje Gentu predstavljaće izbor odbrambene linije. Oštra konkurencija i po nekoliko opcija na svakoj poziciji ostavljaju niz varijanti stručnom štabu, ali je jedno izvesno, mesto među starterima rezervisano je za Nemanju Miletića.

Iskusni povratnik u Humsku biće jedan od aduta u zaustavljanju ofanzivaca rivala, a pred utakmicu 4. kola grupne faze Lige konferencija istakao je najviše ambicije, uprkos težini zadatka.

"Očekuje nas teška utakmica, videli smo u prvom susretu o kakvom se timu radi. Izgubili smo golom razlike mada smo mogli da u poslednjih 20 minuta izjednačimo. Idemo u Belgiju da pobedimo, nismo odustali od najviših ambicija", rekao je Miletić.

Nemanja Miletić
foto: FK Partizan

Defanzivac je deo karijere proveo u Belgiji, igrajući za Vesterlo, a na osnovu iskustva iz tog perioda otkrio je šta njega i saigrače očekuje na sutrašnjem gostovanju.

"Očekujemo zahtevan susret. Timovi u belgijskoj ligi su fizički besprekorni. Spremni smo za borbu i ne odustajemo od prvog mesta, verujemo u naš tim i verujem da možemo da napravimo rezultat".

Istovremeno, crno-beli će gledati ka susretu Flore i Anortozisa, rivala koji imaju po bod upravo iz međusobnog susreta.

"Ukoliko mogu da biram priželjkujem remi na tom meču, ali imamo još tri utakmice pred sobom i devet bodova u igri. Ukoliko mi pobedimo ne moramo da se osvrćemo na timove iza nas", kazao je Miletić.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.