SAŠA ILIĆ NEIZVESTAN: Trener Čukaričkog sutra možda neće biti na klupi!
Foto: Starsport

svi ga čekaju

SAŠA ILIĆ NEIZVESTAN: Trener Čukaričkog sutra možda neće biti na klupi!

Upravo gostovanje Partizanu, uz susret sa braniocem titule, okarakterisano je kao najteža prepreka za belo-crne u jesenjem delu sezone s obzirom na to da tim Aleksandra Stanojevića ima 13 pobeda uz jedan remi

Objavljeno:

Od dolasaka Saše Ilića na mesto šefa stručnog štaba Čukaričkog fudbalska javnost sa nestrepljenjem je čekala 15. kolo Superlige i susret mladog stratega sa klubom u kojem je tokom igračkih dana stekao status legende.

Ipak, aktuelna situacija dovela je u pitanje dolazak Ilića na gostovanje Partizanu, a razlog su zdravstveni problemi sa kojima se trener Brđana suočio, saznaje Mozzart Sport.

Naime, strateg superligaša sa Banovog brda osetio je određene tegobe neposredno pred duel sa Loznicom usled kojih je preventivno izostao sa gostujuće klupe u prvom kolu Kupa Srbije, a sa istog susreta izostao je i prvi pomoćnik Veličko Kaplanović usled čega je Milorad Peković predvodio Čukarički.

Činjenica da se Ilić nije osećao dobro ostavila je dilemu da li se radi o prehladi ili o aktuelnom virusu korona, a odgovor na pitanje bi trebalo da donese današnje testiranje. Obavezan test koji se radi uoči svakog kola Superlige Srbije biće odrađen danas na Banovom brdu, a rezultati će biti poznati tokom dana.

Ukoliko se ispostavi da su tegobe koje ima šef stručnog štaba Čukaričkog posledica virusa korona, on neće biti u prilici da ekipu povede na gostovanje u Humskoj, te bi ga u takvim okolnostima, zavisno od njihove zdravstvene situacije, menjali prvi pomoćnik Veličko Kaplnović, ili, kao i na prethodnom susretu, Milorad Peković.

Kakav god epilog testa bio, nema sumnje da će belo-crni u Humskoj igrati po notama Ilića, bilo da ih on direktno diktirao ili preko posrednika, međutim činjenica je bi povratak nekadašnjeg veziste na stadion sa kojeg je krenuo fudbalski put predstavljao jedinstven događaj.

Podsetimo, Ilić je kormilo Čukaričkog preuzeo u avgustu nakon rastanka kluba sa Dušanom Đorđevićem, a trenerski debi je ukrasio pobedom (3:0) na gostovanju Radničkom 1923 u Kragujevcu. Od dolaska na funkciju šef stručnog štaba Brđana je u prvenstvu ostvario pet pobeda, tri remija i poraz od Crvene zvezde (1:2).

Upravo gostovanje Partizanu, uz susret sa braniocem titule, okarakterisano je kao najteža prepreka za belo-crne u jesenjem delu sezone s obzirom na to da tim Aleksandra Stanojevića ima 13 pobeda uz jedan remi.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.