KAKAV PEH ZA ČELSI: Kovačić se povredio pred sam kraj treninga! Čeka ga duža pauza?
Foto: Profimedia

šteta

KAKAV PEH ZA ČELSI: Kovačić se povredio pred sam kraj treninga! Čeka ga duža pauza?

Fudbaler Čelsija baš nije imao sreće

Objavljeno: 18:47h

Hrvatski fudbaler Mateo Kovačić nekoliko nedelja odsustvovati sa terena zbog povrede tetive koju je zadobio na treningu.

Kovačić igra dobro ove sezone, postigao je gol i imao je pet asistencija u devet premijerligaških utakmica. On je bio starer u osam tih mečeva, ali sada bi mogao da odsustvuje do kraja reprezentativne pauze u novembru.

"Danas imamo veoma, veoma tužnu vest. Kovačić se sam povredio u poslednjem minutu treninga. Povredio je tetivu i biće odsutan nekoliko nedelja, sigurno i za vreme reprezentativne pauze. Previše je radio na treningu, pa sam pomalo i ja kriv", rekao je menadžer Tomas Tuhel, preneo je Skaj.

Mateo Kovačić
foto: Profimedia

Osim hrvatskog reprezentativca, utakmicu protiv Njukasla u subotu propustiće Romelu Lukaku i Timo Verner, dok su se na trening vratili Sesar Aspilikueta i Andreas Kristensen.

"Cilj je da se vrate posle reprezentativne pauze. Ako sve bude dobro, Pulišić bi mogao da se vrati za utakmicu protiv Barnlija, 6. novembra", dodao je Tuhel.

Posle devet kola u Premijer ligi, Čelsi je prvi na tabeli sa 22 boda, bodom više od Liverpula i dva boda više od šampiona Mančester sitija.

"Liverpul i Siti su postavili standarde u poslednjih četiri ili pet godina i pokazali su koliko bodova morate da osvojite kako biste osvojili titulu. Prilično sam siguran da ima mnogo ekipa koje su gladne bodova i ne mogu da predvidim kako će se završiti", rekao je menadžer londonske ekipe.

"Skoro smo završili oktobar, novembar dolazi i moramo da budemo koncentrisani i konstantni. Nije dovoljno ovo što smo uradili u devet utakmica, moramo to da dokažemo tokom sezone i biće nam potrebni hrabrost, trud i disciplina", dodao je Tuhel.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.