DOLAZI JOVIĆEVO VREME: Španski mediji najavljuju da srpskog napadača u prvih 11 Reala!
Foto: Profimedia

da se pokaže

DOLAZI JOVIĆEVO VREME: Španski mediji najavljuju da srpskog napadača u prvih 11 Reala!

Minulog vikenda engleski mediji su javili da bi Luka Jović karijeru uskoro mogao da nastavi u Premijer ligi, ali ako dobije i iskoristi šansu, možda će sa tim transferom pričekati

Objavljeno: 09:44h

Luka Jović je dočekao "svojih pet minuta".

Podsetimo, očekivalo se u španskoj javnosti da će naš reprezentativac protiv Osasune konačno biti u početnoj postavi madridskog Reala, ali to se nije dogodilo. Srbin je meč ispratio sa klupe, a sada je - na naslovnoj strani uglednog "Asa".

"U Jovićevim rukama", veliki je naslov uz fotografiju Srbina, za kog se očekuje da predvodi napad najtrofejnijeg evropskog kluba.

Naime, "As" tvrdi da će Karim Benzema sigurno propustiti meč protiv Elčea, zbog čega će svi konci napada biti povereni našem internacionalcu.

Ako se to dogodi, biće to prvi meč Madriđana otkako ih je Karlo Anćeloti preuzeo, a da je među 11 startera i Luka Jović.

On je, podsetimo, od septembra igrao 12 minuta protiv Valensije, deset protiv Majorke, zatim s klupe gledao remi s Viljarealom, a potom je 29 minuta protiv Espanjola iskoristio za jednu asistenciju, istina u porazu. Nije bio u protokolu u pobedi na gostovoanju Barseloni, a na pomenutom meču sa Osasunom ostao je neiskorišćena rezerva.

Minulog vikenda engleski mediji su javili da bi Luka Jović karijeru uskoro mogao da nastavi u Premijer ligi, ali ako dobije i iskoristi šansu, možda će sa tim transferom pričekati.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.