MILIONERI PONOVO BEZ PRVE ZVEZDE TIMA: Nije poznato koliko će odsustvovati sa terena!
Foto: EPA/Lars Baron

hendikep

MILIONERI PONOVO BEZ PRVE ZVEZDE TIMA: Nije poznato koliko će odsustvovati sa terena!

Haland je zbog povrede propustio poslednje dve utakmice reprezentacije Norveške u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Norveška će u novembru u završnici kvalifikacija igrati protiv Letonije i Holandije

Objavljeno:

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Erling Haland odsustvovaće sa terena nekoliko nedelja zbog povrede mišića kuka, rekao je danas njegov trener Marko Roze.

Haland se vratio na teren prošle nedelje posle povrede mišića i postigao je dva gola u pobedi protiv Majnca (3:1). On je zatim odigrao celu utakmicu u porazu 0:4 od Ajaksa u Ligi šampiona, u utorak.

- On će pauzirati, bićemo bez njega nekoliko nedelja. Ima povredu fleksora kuka zbog koje nije moguće da igra - rekao je Roze.

Narednu utakmicu Borusija će igrati protiv Arminije u subotu u Bundesligi, a zatim 3. novembra protiv Ajaksa u Dortmundu u Ligi šampiona.

- Erling je juče bio baš neraspoložen, pošto se nedavno vratio na teren. To što ponovo odsustvuje nije dobro za nas, nije dobro za njega, ali Erling ima svu podršku kluba i ekipe - dodao je trener Dortmunda.

Haland je zbog povrede propustio poslednje dve utakmice reprezentacije Norveške u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Norveška će u novembru u završnici kvalifikacija igrati protiv Letonije i Holandije.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.