NOVO KOLO SUPERLIGE SRBIJE: Partizan igra derbi u Bačkoj Topoli, Zvezda dočekuje Radnički iz Niša!
Foto: Starsport©

juče je otvoreno

NOVO KOLO SUPERLIGE SRBIJE: Partizan igra derbi u Bačkoj Topoli, Zvezda dočekuje Radnički iz Niša!

Partizan gostuje u Bačkoj Topoli u nedelju od 13.30 i pokušaće da nastavi niz pobeda u ligi kako bi zadržao prvo mesto na tabeli. Crno-beli ulaze u duel posle jučerašnjeg poraza od Genta (0:1) u Ligi konferencija

Objavljeno:

Utakmicama 14. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, vodeći Partizan za vikend igra u Bačkoj Topoli protiv TSC, a Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Niša.

Prva utakmica 14. kola odigrana je u četvrtak u Kruševcu, gde su Napredak i Novi Pazar odigrali nerešeno 1:1.

Danas su na programu dve utakmice, Radnik u Surdulici od 16 časova dočekuje Voždovac, a Čukarički će dva sata kasnije u Beogradu dočekati Proleter.

Partizan gostuje u Bačkoj Topoli u nedelju od 13.30 i pokušaće da nastavi niz pobeda u ligi kako bi zadržao prvo mesto na tabeli. Crno-beli ulaze u duel posle jučerašnjeg poraza od Genta (0:1) u Ligi konferencija.

TSC ima niz od dva poraza u prvenstvu, a ekipu će predvoditi Mirko Jovanović, umesto smenjenog trenera Mladena Krstajića.

Partizan je prvi na tabeli sa 34 boda iz 12 utakmica, a TSC zauzima četvrto mesto sa 20.

Crvena zvezda igra u nedelju od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić" protiv Radničkog iz Niša i treba joj pobeda kako bi zadržala korak za "večitim" rivalom. Beogradska ekipa u utakmicu ulazi posle remija 1:1 sa Mitjilandom u Ligi Evropa.

Zvezda je druga na tabeli sa 29 bodova iz 11 utakmica, a Radnički ima utakmicu više i 14 bodova na 10. mestu.

Vojvodina će u nedelju od 17 časova na svom terenu dočekati Radnički 1923 i pokušaće da prekine niz od tri utakmice bez pobede. Novosađani su vezali dva remija i zauzimaju šesto mesto na tabeli sa 17 bodova, a kragujevačka ekipa, koja je poražena u poslednje dve utakmice, ima 14 bodova na 11. mestu.

U ostalim utakmicama, Mladost će u subotu od 15 časova u Lučanima igrati protiv Kolubare, a dva sata kasnije u Subotici će početi duel Spartaka i Metalca.

Utakmice 14. kola Super lige Srbije: Četvrtak: Napredak - Novi Pazar 1:1 Petak: Radnik - Voždovac (16.00) Čukarički - Proleter (18.00) Subota: Mladost - Kolubara (15.00) Spartak - Metalac (17.00) Nedelja: TSC - Partizan (13.30) Vojvodina - Radnički 1923 (17.00) Crvena zvezda - Radnički (18.45)

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.