BIBARS NATHO: To je fudbal, ima mečeva poput ovog ALEKSANDAR POPOVIĆ: Možemo da ih pobedimo u Belgiji
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POSLE UTAKMICE

BIBARS NATHO: To je fudbal, ima mečeva poput ovog ALEKSANDAR POPOVIĆ: Možemo da ih pobedimo u Belgiji

Znali smo da će gosti izaći ofanzivno, imaju dosta raznovrsnih i kvalitetnih napadala. Utakmica je bila otvorena

Objavljeno:

Bilo je pritiska posle pogotka Svena Kumsa, kružila je lopta oko kaznenog prostora Belgijanaca, mada se sve svelo na nekoliko centaršuteva, udaraca sa distance, od kojih je najopasniji bio onaj Igor Vujačića (odseo na prečki).

- Moramo da promenimo jednu stvar. Da damo gol. Imali smo nekoliko dobrih trenutka, kreirali šanse, ali nismo zatreseli mrežu - smatra Bibars Natho da crno-beli nisu toliko loše izgledali na terenu kao što rezultat pokazuje.

- Ne, nisu nas iznenadili Belgijanci, dobar su tim, znali smo da će biti teška utakmica, bili spremni, ali lopta nije htela u mrežu, a oni su nas matirali posle kornera. To je fudbal, ima mečeva poput ovog -

Bibars Natho
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Novi sa Gentom zakazan je za 4. novembar u Flandriji. Na njemu će Parni valjak morati da juri pobedu ako planira da bude konkurent za prvo mesto u Grupi B Lige konferencija, jer ono donosi direktnu prohodnost u osminu finala.

- Sad jedni druge bolje znamo, igraćemo u gostima, biće nam još teže, ali ćemo biti spremni i pokušaćemo da dobijemo u Belgiji. Dotad, imamo težak raspored, igramo na svaka tri dnaa, želimo da ostanemo prvi u prvenstvu, što nam je najvažnije, 100 odsto smo fokusirani na nedeljno gostovanje u Bačkoj Topoli - dodao je izraelski vezista.

Golman Aleksandar Popović je sprečio ubedljiviji poraz sastava Aleksandra Stanojevića. U drugom poluvremenu „skinuo“ je Gentu tri zicera i bio najbolji pojedinac poražene ekipe.

- Znali smo da će gosti izaći ofanzivno, imaju dosta raznovrsnih i kvalitetnih napadala. Utakmica je bila otvorena. Posle gola smo imali nekoliko izglednih prlika, pogodili prečku, bilo je i odbijenih lopti, nesrećno nismo postigli gol. Videli smo da možemo da igramo sa njima. Možemo da ih pobedimo u Belgiji - uverava Popović.

Red vožnje do narednog evropskog izazova je sledeći: TSC u nedelju u Bačkoj Topoli, narednog četvrtka Metalac u Humskoj, pa poslednjeg oktobarskog dana Čukarički na istom mestu.

FK Partizan, Aleksandar Popović
foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

- Navikli smo, igramo u ritmu od po dva meča sedmično već četiri meseca. Svaka prvenstvena utakmica za nas je kao finale. Prvi smo na tabeli, ovo ništa ne menja - hrabri Aleksandar Popović i sebe i saigrače.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.