MNOGI VELIKI KLUBOVI ZVEZDI GLEDAJU U LEĐA: Srbija ostala na 12. mestu kada je reč o nacionalnom koeficijentu
Foto: Starsport

LEP POGLED NA TABELU

MNOGI VELIKI KLUBOVI ZVEZDI GLEDAJU U LEĐA: Srbija ostala na 12. mestu kada je reč o nacionalnom koeficijentu

Partizan je nažalost poražen u Beogradu od Genta tako da se sada nalazi na 61. mestu koje deli sa Šerfiom iz Tiraspolja

Objavljeno: 08:16h

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Midtjiland, ali su zato uspeli da naprave novi skok na UEFA rang-listi klubova.

Crveno-beli stigli su do 39. mesta. Šampion Srbije sada ima 36 bodova, pa je tako iza sebe ostavio Jang bojs, Milan, Glazgov Rendžers, Bragu, Lokomotivu, Bešiktaš, CSKA, Kopenhagen, Olimpik Marsej.

Zvezda je remijem zadržala prvo mesto na tabeli i sada imaju sedam bodova, bod više od Brage koja je pobedila Ludogorec u gostima sa 1:0. Midtjiland je treći sa dva boda, dok je Ludogorec poslednji sa jednim osvojenim bodom.

Crvena zvezda će u narednom kolu, 4. novembra, dočekati danski tim, dok će Braga ugostiti Ludogorec.

Partizan je nažalost poražen u Beogradu od Genta tako da se sada nalazi na 61. mestu koje deli sa Šerfiom iz Tiraspolja.

Srpski klubovi su na dobrom putu da prođu grupe, obezbede evropsko proleće i da nastave da sakupljaju bodove za nacionalni koeficijent. Posle trećeg kola grupnih faza u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi Konferencija, Srbija ostala na 12. mestu, ali je povećala zaostatak za Ukrajinom koja je na 11. poziciji, dok se istovremeno smanjila prednost u odnosu na Belgiju koja je na 13. mestu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.