RONALD KUMAN: Nakon što smo izgubili dva meča, moramo da pobedimo, nema drugog rešenja!
Foto: EPA/Alejandro Garcia

TO JE NEOPHODNO

RONALD KUMAN: Nakon što smo izgubili dva meča, moramo da pobedimo, nema drugog rešenja!

Meč između Barselone i Dinamo Kijeva igra se u sredu od 18.45

Objavljeno:

Trener fudbalera Barselone Ronald Kuman rekao je danas da njegov tim mora da pobedi u meču grupne faze Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva, ukoliko žele plasman u osminu finala.

- Igramo važan meč, igramo za svoju budućnost u Ligi šampiona. Nakon što smo izgubili dva meča, moramo da pobedimo, nema drugog rešenja - rekao je Kuman na konferenciji za medije.

Barselona u sredu na svom stadionu igra meč trećeg kola Grupe E Lige šampiona protiv kijevskog Dinama.

Katalonski tim je u prvom kolu poražen od Bajerna (3:0), a istim rezultatom poraženi su u Lisabonu od Benfike, u drugom kolu.

Samo su Njukasl 2002. i Atalanta iz Bergama 2019. godine uspeli da prodju grupnu fazu Lige šampiona, nakon što su poraženi u prva tri kola.

Holandski trener je dodao da će njegov tim napredovati nakon što se vrate povredjeni igrači, ali da se ne može govoriti o osvajanju Lige šampiona.

- Pokušavamo da dostignemo nivoe drugih ekipa, sa mladim igračica, sa fudbalerima koji se vraćaju iz povreda... Na dobrom smo putu, ali i dalje postoje razlike - rekao je on.

Na tabeli Grupe E vodi Bajern sa šest bodova, Benfika je druga sa četiri, Dinamo Kijev je treći sa bodom, dok je Barselona na poslednjem mestu bez boda.

Meč između Barselone i Dinamo Kijeva igra se u sredu od 18.45.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.