MILAN ŠKRINJAR: Moramo da nađemo ravnotežu između odbrane i napada, moramo da se koncentrišemo na to da pobedimo!
Foto: EPA/EMANUELE PENNACCHIO

pred šerif

MILAN ŠKRINJAR: Moramo da nađemo ravnotežu između odbrane i napada, moramo da se koncentrišemo na to da pobedimo!

Svi igrači koji su došli ovog leta znaju naš cilj, da idemo dalje u Ligi šampiona. Po mom mišljenju, to nije bilo neophodno naglašavati. Svi znamo šta za Inter znači da igra u Ligi šampiona

Objavljeno:

Fudbaleri Intera u trećem kolu grupne faze Lige šampiona dočekuju tim Šerifa.

Gosti iz Tiraspolja su najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka takmičenja, pošto su u protekla dva kola savladali Šahtjor iz Donjecka i Real i prvi su u D grupi.

Inter je bez pobede, ima samo bod i otuda su izabranici Simonea Inzagija pod imperativom pobede.

Defanzivac Milan Škrinjar smatra da je ekipa od početka sezone primila previše golova i da pre svega u poslednjoj liniji treba srediti redove.

- Primamo mnogo golova, ali takvi su Inzagijevi timovi. Moramo da nađemo ravnotežu između odbrane i napada. Ako ne primite gol, imate veće šanse da pobedite. Mnogo ih primamo, nismo srećni zbog toga i moramo da se popravimo - kaže štoper "nerazura".

On je dodao da svi moraju da učine sve da se meč sa Šerifom dobije.

- Svi igrači koji su došli ovog leta znaju naš cilj, da idemo dalje u Ligi šampiona. Po mom mišljenju, to nije bilo neophodno naglašavati. Svi znamo šta za Inter znači da igra u Ligi šampiona. Moramo da se koncentrišemo na to da pobedimo - zaključio je reprezentativac Slovačke.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.