TSC SMENIO KRSTAJIĆA: Klub posle loših rezultata odlučio da se raziđe sa bivšim selektorom!
Foto: Starsport©

pred partizan

TSC SMENIO KRSTAJIĆA: Klub posle loših rezultata odlučio da se raziđe sa bivšim selektorom!

Do angažovanja novog šefa stručnog štaba, Sport klub piše da će plavo-bele voditi aktuelni sportski direktor i bivši Sabov asistent, Mirko Jovanović

Objavljeno: 13:31h

Navikli smo u domaćem fudbalu na česte promene trenera. Malo kada klubovi imaju strpljenja za kontinuitet strategu ukoliko rezultati nisu po volji. Osetio je to i Mladen Krstajić.

Bivši selektor Srbije posle nešto manje od godinu dana dobio je otkaz u TSC-u, piše Sportklub.

U Bačkoj Topoli nisu zadovoljni zbog samo jedne pobede u poslednjih pet mečeva, uz remi i tri poraza, bez obzira na trenutno četvrto mesto u superligaškom karavanu. Rastanak je usledio posle poraza od novosadskog Proletera u gostima (0:1), a uoči duela sa Partizanom u nedelju na nedavno otvorenom stadionu TSC-a.

Krstajić je trenerski posao počeo kao pomoćnik Slavoljubu Muslinu u reprezentaciji Srbije, a potom je umesto njega vodio ekipu na Svetskom prvenstvu u Rusiji, pa u Ligi nacija i kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, dok ga nije zamenio Ljubiša Tumbaković. U TSC je došao decembra 2020. umesto iznenadana preminulog Zoltana Saba. Prošlu sezonu ekipa je završila na petom mestu, što nije bilo dovoljno za ponovni izlazak na međunarodnu scenu. U tekućem prvenstvu od mogućih 36 osvojeno 20 bodova.

Do angažovanja novog šefa stručnog štaba, Sport klub piše da će plavo-bele voditi aktuelni sportski direktor i bivši Sabov asistent, Mirko Jovanović.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.