ŠALA ILI PROVOKACIJA? Štoper Lacija skočio bivšem saigraču na leđa, dobio CRVENI, pa neutešno plakao! (VIDEO)
Foto: Profimedia

nepromišljeno

ŠALA ILI PROVOKACIJA? Štoper Lacija skočio bivšem saigraču na leđa, dobio CRVENI, pa neutešno plakao! (VIDEO)

Dok su svi mirno napuštali teren, Brazilac se zaleteo i skočio "na krkače" Korei kome, prirodno, nije bilo do toga

Objavljeno:

Lacio je juče u derbiju Serije A na svom olimpiku dočekao i pobedio šampiona Inter koji od ove sezone predvodi njihov dojučerašnji trener Simone Inzagi, a na terenu je već važan šraf bivši fudbaler nebeskoplavih, Hoakin Korea.

Duel je bio buran i zbog nekih nesportskih dešavanja o kojima se sada više govori nego o samom meču. Strasti su uzavrele kod vodećeg gola Lacija (2:1), kada su gosti smatrali da je igra trebalo da bude prekinuta jer je njihov igrač ostao da leži na terenu - mada to sami nisu učinili dok su imali loptu...

Nakon utakmice, jedan od najboljih pojedinaca, štoper domaćina Ramos (koristi ovo ime, a puno je Luiz Felipe Ramos Marki), zlonamerno ili ne, našalio se sa bivšim saigračem Koreom, pa dobio crveni karton.

Dok su svi mirno napuštali teren, Brazilac se zaleteo i skočio "na krkače" Korei kome, prirodno, nije bilo do toga. Argentinac se izvukao i negodovao, a Ramos brže bolje sklonio kada su na njega skočili Lautaro Martines i Denzel Damfris - inače najratoborniji u prethodnoj gužvi, iz koje su se izvukli samo sa po žutim kartonom.

Hoakin Korea, Danilo Kataldi, Inter, FK Lacio
foto: Profimedia

Ali, ovu situaciju je sudija Irati procenio mnogo oštrije i pokazao Ramosu direktan crveni karton. Brazilac je dugo molio, pokazivao kako je samo hteo da se našali, pa čak i zaplakao, a saigrači nisu mogli da ga uteše...

Kako su neslana šala i nje epilog izgledali, pogledajte OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.