SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ: Nadam se da je Sari video to što je tražio od nas! Moramo ovako da igramo protiv svih
Foto: Profimedia

serija a

SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ: Nadam se da je Sari video to što je tražio od nas! Moramo ovako da igramo protiv svih

Važna pobeda Lacija u derbiju kola

Objavljeno: 22:10h

Redovna mušterija se ni ovog puta nije provukla pored Sergeja Milinkovića-Savića.

Inter je došao na Olimpiko i proveo se kao bos po trnju. Lacio je tukao šampiona Italije sa 3:1, a završni udarac zadao je srpski vezista, kojem je ovo peti gol u karijeru protiv milanskih nerazura. Pored toga, SMS je večeras 50. put bio strelac za Nebeskoplave u svim takmičenjima.

Trener Mauricio Sari je pre meča tražio od igrača da budu – muškarci. Odnosno, da se na terenu “operu”, preuzmu odgovornost za poraz u prethodnom kolu od Bolonje. Trener je tražio, a Narednik Sergej sproveo u delo.

“Borili smo se i trčali zajedno. Pomagali smo jedni drugima. Nadam se da je Sari video to što je tražio od nas. Rekao nam je da moramo da budemo srećni na terenu i da nas ne more loši utisci iz Bolonje. Moramo na isti ovakav način da igramo protiv svih”, rekao je Sergej posle meča.

Sergej Milinković Savić
foto: Profimedia

Konstatovali su italijanski novinari da Lacio najbolje igra protiv – najboljih.

“Tako sada izgleda, ali nije uvek tako. Moramo uvek i protiv svakog protivnika da uđemo u meč sa istim stavom kao u ovaj duel sa Interom. Moramo svaku utakmicu da igramo na isti način”.

Pred kraj i po završetku derbija desile su se čarke među igračima, ali srpski fudbaler nije želeo da “cinkari” šta se desilo.

“Ne znam, nisam video, bio sam okrenut prema našim navijačima. Pobedili smo, trebalo je samo da ostanemo na terenu da slavimo i da kažemo svima laku noć. A, onda da odemo da se odmaramo, jer nas u četvrtak čeka Liga Evrope”, rekao je Milinković-Savić.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.