U DERBIJU HOLANDIJE 'ZAKRVIO' S TADIĆEM: Sad izazvao haos u Rimu, pa njega s tribina sramotno vređali! VIDEO
Foto: Profimedia

uvek u centru gužve

U DERBIJU HOLANDIJE 'ZAKRVIO' S TADIĆEM: Sad izazvao haos u Rimu, pa njega s tribina sramotno vređali! VIDEO

Strasti su uzavrele još kod vodećeg gola Lacija, kada su gosti smatrali da je igra trebalo da bude prekinuta jer je njihov igrač ostao da leži na terenu - mada to sami nisu učinili dok su imali loptu...

Objavljeno: 10:49h

Fudbaleri Lacija savladali su juče Inter (3:1) nakon impresivnog preokreta.

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić postigao je gol za konačan rezultat, ali je derbi bio buran i zbog nekih nesportskih dešavanja o kojima se sada više govori nego o samom meču.

Nakon utakmice, jedan od najboljih pojedinaca, štoper domaćina Ramos, zlonamerno ili ne, našalio se sa bivšim saigračem Hoakinom Koreom, pa dobio crveni karton.

A strasti su uzavrele još kod vodećeg gola Lacija, kada su gosti smatrali da je igra trebalo da bude prekinuta jer je njihov igrač ostao da leži na terenu - mada to sami nisu učinili dok su imali loptu...

Odmah je strelca Felipea Andersona napao ratoborni Denzel Damfris, a sada je na društvenim mrežama isplivao video snimak u kome se vidi kako jedan od navijača Lacija na rasnoj osnovi vređa desnog beka Intera imitiranjem majmunksih krika.

Na snimku se jasno vidi lice odgovornog čoveka, te istražni organi ne bi trebalo da ovog puta imaju problem kako bi došli do dotičnog i na taj način spreče ponovno odigravanje sličnih scena.

Damfris je zablistao na EURO-u u dresu reprezentacije Holandije, a nekadašnji kapiten PSV-a našoj javnosti poznat je najviše po tome što je vređao lidera Srbije Dušana Tadića tokom derbija sa Ajaksom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.