JEDNU STVAR NIKAD NE SMETE DA RADITE SRBIMA! Tadić odbrusio Damfrisu i objasnio ceo incident posle gola iz penala!
Foto: Profimedia

Demantuje da mu je psovao majku

JEDNU STVAR NIKAD NE SMETE DA RADITE SRBIMA! Tadić odbrusio Damfrisu i objasnio ceo incident posle gola iz penala!

Srpski reprezentativac je na konferenciji za medije dodatno pojasnio šta se desilo u burnoj završnici derbija

Objavljeno: 08:38h

Dušan Tadić imao je šta da poruči Denzelu Damfrisu, ali i svima koji se budu ponašali kao igrač PSV-a tokom velikog derbija sa Ajaksom u Holandiji.

Srpski reprezentativac doneo je bod sa penala u 92. minutu "kopljanicima", ali je sve bilo obeleženo njegovim sukobom sa Damfrisom koji je najpre pokušao da isprovocira kapitena Ajaksa pre izvođenja najstrože kazne kako bi ga dekoncentrisao.

Dušan Tadić, Denzel Damfris
foto: Profimedia

Nakon što je Tadić postigao gol on je umesto da slavi krenuo da se "osveti" Damfrisu i da se razračuna s njim, a saigrači su sprečili da dođe do fizičkog obračuna. Međutim, njih dvojica su i po završetku meča imali šta da poruče jedan drugom, a igrač PSV-a je pokazivao Tadiću da ga sačeka ispred stadiona.

Na konferenciji za medije kapiten srpske reprezentacije je bio vrlo jasan.

- Postoji jedna stvar koju nikad ne smeju da rade s Srbima, a to je da igraju mentalne igre sa nama i da nas provocirate zato što mi celog života iz toga proizvodimo snagu - poručio je Tadić.

On je najpre objasnio šta se to dogodilo u napetoj završnici.

- Uzimam loptu da izvedem jedanaesterac, a trojica igrača PSV-a stanu ispred mene i Damfris mi kaže da sam pi**a, da nisam nikakav vođa, da ću promašiti. Onda ja dam gol i, šta sam mogao da uradim? Da mu se zahvalim što me je nazvao pi***m?!

Takođe, Tadić je rekao da nisu istinite tvrdnje Damfrisa da mu je psovao majku.

- O njegovoj majci nisam rekao ni reč. Neki igrači rivala su želeli da "unište" taj moj penal, dolazili su do mene, govorili da sam idiot... Ali, kada sam pogodio mrežu, samo sam Damfrisa tražio pogledom, kako bi začepio - rekao je srpski reprezentativac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.