TRENER FIORENTINE: Ne smemo dozvoliti da bilo šta utiče na nas, Vlahović ima izuzetan motiv i glad za golovima!
Foto: Starsport

serija a

TRENER FIORENTINE: Ne smemo dozvoliti da bilo šta utiče na nas, Vlahović ima izuzetan motiv i glad za golovima!

Stao uz Vlahovića

Objavljeno: 21:53h

Trener Fjorentine Vinćenco Italijano uveren je da će Dušan Vlahović nastaviti da pruža identične partije kao i do sada, bez obzira što su priče oko njegovog ugovora nešto što je preplavilo medije na Apeninima.

Viola u ponedeljak gostuje u Veneciji, dok će 24. oktobra dočekati Kaljari, a još uvek je nepoznato kako će ragovati publika na Artemio Frankiju na odluku da ne potpiše novi ugovor sa klubom.

"Dušan je opušten, vratio se zaista uzbuđen sa tri postignuta gola u pobedama sa reprezentacijom Srbije. Ne smemo dozvoliti da bilo šta utiče na nas. Bio sam jasan sa Dušanom. Ovo je između kluba i njega, mene zanima samo šta može da mi pruži na terenu. Vlahović ima iziuzetan motiv i glad za golovima, mogu samo da se nadam da će tako nastaviti", rekao je Italijano.

Dušan Vlahović
foto: Starsport©, Starsport / Peđa Milosavljević

Vlahović je postigao četiri gola u Seriji A, a Fjorentina ukupno 10 u sedam odigranih kola. Ipak, trener "ljubičastih" smatra da njegoava ekipa treba da bude još efikasnija.

"S obzirom na broj šansi koje stvaramo, a posebno u prvim poluvremenenima protiv Napolija i Udinezea, trebalo je da budemo konkretniji. Venecija počinje da stiče samopouzdanje, da pripada ovom takmičenju, izgleda mnogo bolje u poslednje vreme i opasna je iz kontranapada. To je segment o kojem moramo da povedemo računa", dodao je Italijano.

Fjorentina je trenutno na šestom mestu na tabeli sa četiri pobede i tri poraza, dok je Venecija na 18. mestu sa pet osvojenih bodova.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.