SOLSKJER DOBIO OZBILNJE KRITIKE: Bivšem fudbaleru Junajteda smeta mala minutaža Van de Beka!
Foto: Profimedia

jeste malo je

SOLSKJER DOBIO OZBILNJE KRITIKE: Bivšem fudbaleru Junajteda smeta mala minutaža Van de Beka!

Čini se da ova trojica igraju stalno kod Olea. Ja da sedim i gledam ih, bio bih ogorčen. On je bio profesionalac, radio je sve opo udžbeniku

Objavljeno:

Pol Ins, nekadašnji igrač Liverpula i Mančester junajteda, oštro je napao Olea Gunara Solskjera.

On menadžeru Mančester junajteda zamera na lošem tretmanu Holanđanina Donija van de Beka.

Ins je izjavio kako bi "Van de Bek trebalo da u januaru ode za svoje dobro".

Od starta sezone, bivši vezista Ajaksa odigrao je svega šest minuta i pored obećanja Solskjera da će ove sezone imati svoju ulogu i veću minutažu.

U svim takmičenjima, Van de Bek je igrao svega 141 minut od početka sezone, što je zaista malo, posebno za igrača koji je 2019. bio kandidat za "Zlatnu loptu".

- Kao menadžer imate dva izbora, da kažete ili ne kažete istinu. Koliko sam ja video iz ovih sezonu i po Ole nije rekao Doniju istinu, nije dobio nikavu priliku. On ima 40 miliona funti koje mu sede na klupi. Mogu da se radujem sa klupe ako tim pobeđuje i igra dobro. Ne možete da me ubedite da Fred i Skot Mektomini, kao i Pogba igraju dobro iz nedelje u nedelju - kaže Ins.

On ima jasnu poruku za Holanđanina.

- Čini se da ova trojica igraju stalno kod Olea. Ja da sedim i gledam ih, bio bih ogorčen. On je bio profesionalac, radio je sve opo udžbeniku. Ole je izašao javno, rekao da će igrati, očigledno je bezočno lagao. Dečko mora da ode u januaru za dobro svoje karijere - podvukao je Ins.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.