IZNEO MIŠLJENJE O POSLEDNJEM SUKOBU KOJI POTRESA SRBIJU: Bogdanović ima poruku za Terzića i Stojkovića
Foto: Printscreen/youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

jasno kako samo on ume

IZNEO MIŠLJENJE O POSLEDNJEM SUKOBU KOJI POTRESA SRBIJU: Bogdanović ima poruku za Terzića i Stojkovića

Bivši fudbaler Atletika i Verdera poznat je kao čovek iz naroda koji ne daje diplomatske izjave

Objavljeno: 21:39h

Bivši fudbaler, poznat po britkom jeziku, izneo svoje mišljenje o okršaju generalnog direktora Crvene zvezde sa crno-belima i selektorom.

Otvoren je rat na svim frontovima u fudbalskoj Srbiji. Gotovo iznenada i to baš kad mu nije vreme. Izjave generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića na račun najvećeg rivala Partizana i njegovih čelnika, kao i selektora Dragana Stojkovića Piksija, zapalile su Srbiju.

Rade Bogdanović, bivši fudbaler Atletika i Verdera, poznat kao čovek iz naroda koji ne daje diplomatske izjave, izneo je za Kurir svoje mišljenje o poslednjem sukobu koji potresa fudbalsku Srbiju. Bez dlake na jeziku, britko i jasno kako samo on ume, ciljao je Bogdanović ponovo u metu.

- Mogu samo reći da sam još davno rekao da su najveće zlo srpskog sporta veliki klubovi, Crvena zvezda i Partizan! Fakat je da poslednjih godina dobro predstavljaju srpski fudbal, posebno u Evropi, ali uvek ima ono "ali"... Oni usporavaju srpski fudbal. Tu pre svega mislim na njihovu borbu za prevlast, koja uništava sve ostale. Tu nema sporta, to se sve svelo na borbu. I tu se ništa neće promeniti - počeo je razgovor za Kurir Rade Bogdanović.

Sukob u srpskom fudbalu došao je iznenada, posle gostovanja Zvezdana Terzića na jednoj lokalnoj TV stanici:

- Pitate me za sukob... Kome odgovara? Zavisi kako za koga i s koje tačke gledišta se sagledava. Činjenica je da mu nije vreme. Niti toga treba da bude.

Rade Bogdanović
foto: Printscreen/youtube/Dokumentarne Emisije Balkan

Opšte mišljenje u Srbiji je da bi Crvena zvezda i Partizan za promenu, umesto stalnih napada, mogli makar da se uvažavaju ako već ne mogu da se vole:

- Pre će Sava da presuši nego što će da se zavole Zvezda i Partizan, a nije ni prirodno. Pogotovo dok su u rukama države. I dok funkcionišu kao udruženja građana. Kad postanu pravna lica, odnosno kad budu imali gazdu, onda će to biti druga priča.

Pitanje je ima li kraja netrpeljivosti između "večitih rivala".

- Onda ne bi imao ko da uveseljava narod i da daje izjave. Normalno je da određenim ljudima odgovara takva atmosfera. I ja da sam u državnom klubu, i ja bih se tako ponašao - zaključio je Rade Bogdanović.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.