ILIEV ODGOVORIO TERZIĆU: Zvezde ranijih godina nigde nije bilo! Ne kroji se istorija onako kako nekom odgovara!
Foto: Starsport©

stao u odbranu partizana

ILIEV ODGOVORIO TERZIĆU: Zvezde ranijih godina nigde nije bilo! Ne kroji se istorija onako kako nekom odgovara!

Ivica Iliev smatra da Terzić omalovažava Partizan

Objavljeno: 09:31h

Gostovanje Zvezdana Terzića na TV Pančevo i omalovažavanje Partizanovog učinka u Evropi u proteklih pet godina, nisu ostali neprimećeni u Humskoj, a za sada jedini koji je odlučio da mu odgovori je sportski direktor kluba Ivica Iliev.

Ivica Iliev
foto: Starsport©

Podsetimo, Terzić je, govoreći o prilici da Srbija za dve godine dobije dva učesnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, od kojih jedan možda i direktno uđe u grupnu fazu, naglasio da je Crvena zvezda zaslužna za to, da su crveno-beli doneli rast koeficijenta Srbiji, a ne Partizan.

Reakciju Ivice Ilieva jutros je preneo ''Informer'', gde je Iliev izneo preciznu računicu koliko je ko, zapravo, doneo Srbiji u poslednjih pet godina.

''Izuzetno poštujem Terzića i uvažavam Crvenu zvezdu i njene navijače, ali hajde da baratamo činjenicama, a ne da pričamo paušalno. Reći ću vam tačno procente koliko ko vuče u poslednjih pet godina: Zvezda 52 odsto, Partizan 33 odsto i ostali klubovi 15 odsto. To je činjenica'', poručio je Iliev.

On je primetio i da u Zvezdi računaju istoriju ''onako kako njima odgovara'', pa je Terzića upitao i gde je Zvezda bila pre petnaest godina i zašto već tada Srbija nije imala dva učesnika u Ligi šampiona.

''Niko da se zapita zbog čega nismo bili ranije među 15 najboljih. Pa zbog toga što je ranijih godina vukao Partizan, a Zvezde nigde nije bilo. Ne kroji se istorija onako kako nekom odgovara. Iz Zvezde, kad im odgovara, pričaju o istoriji u poslednjih pet godina, a kad im odgovara drugačije, onda pominju šta je bilo pre 30 godina. Jasno mi je da Terzić brani interes Zvezde, ali kad to radi, dobro bi bilo da ne omalovažava druge i da barata činjenicama umesto što se dodvorava navijačima'', poručio je Iliev.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.