ZVEZDAN TERZIĆ: Zvezda je motor razvoja srpskog fudbala! Mi smo doneli koeficijente, a ne Partizan!
Foto: Starsport

terzićev stav

ZVEZDAN TERZIĆ: Zvezda je motor razvoja srpskog fudbala! Mi smo doneli koeficijente, a ne Partizan!

Prvi čovek Crvene zvezde progovorio je o koeficijentu srpskog fudbala

Objavljeno: 15:43h

Petogodišnji učinak srpskih klubova na evropskoj sceni, ukrašen ovosezonskim uspešnim hodom kroz Ligu Evrope i Ligu konferencije Crvene zvezde i Partizana, mogao bi da donese povlasticu direktnog učešća prvaka u Ligi šampiona u takmičarskoj 2023/24.

- Smeta mi što se uspesi Zvezde poistovećuju i izjednačavaju sa Partizanom. Srbija je trenutno na 12. mestu na rang listi UEFA i imaćemo dva kluba u kvalifikacijama za Ligi šampiona, a ako budemo 11. na kraju sezone, gde je trenutno Ukrajina, imaćemo direktnog učesnika. Nisu tome doprineli uspesi Zvezde i Partizana, nego Zvezde, koja je donela ove bodove i koeficijente. Partizan je pobedio Floru i Anortozis – istakao je Zvezdan Terzić gostujući na TV Pančevo.

Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

Nastavio je generalni direktor Crvene zvezde u jednom dahu:

- Zvezda je motor razvoja srpskog fudbala, kada se govori o srpskom fudbalu u pozitivnom smislu sve bi trebalo gledati kroz prizmu uspeha Crvene zvezde. Mi jurimo petu uzastopnu titulu i petu sezonu igramo u Evropi. Mi smo doneli koeficijente, a ne Partizan. To mi smeta, jer se ne vrednuje na pravi način šta je donela Zvezda. Stavlja se u istu ravan sa Partizanom.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.