NIKOLIĆA NE PRESTAJU DA ZOVU: Nova ponuda za bivšeg trenera Partizana stiže iz Bugarske!
Foto: EPA/Maxim Shemetov

NIKOLIĆA NE PRESTAJU DA ZOVU: Nova ponuda za bivšeg trenera Partizana stiže iz Bugarske!

Nikolić je sada prva želja, mada su svesni u našem komšiluku da su neke druge opcije, kao što je Italija, primamljivije od Razgrada

Objavljeno:

Pitanje je sata kada će se Marko Nikolić zvanično rastati sa moskovskom Lokomotivom, jer su svi detalji prekida saradnje već utanačeni.

Uveliko se piše da srpski trener ima od ranije na stolu ponudu italijanske Specije i da su najveće šanse da se iz Rusije preseli direktno na Čizmu, gde bi vodio crno-bele u borbi za opstanak u Seriji A.

Ali, zvoni Nikoliću telefon ovih dana, ponuda mu ne nedostaje. Kako pišu bugarski mediji, želju da dovede trofejnog srpskog stručnjaka ima i Ludogorec. Klub iz Razgrada je pre nekoliko dana otpustio prvog trenera Valdasa Dambrauskasa, posle poraza od Crvene zvezde u Ligi Evrope. A, novog šefa struke Luda šuma još nije pronašla.

Nikolić je sada prva želja, mada su svesni u našem komšiluku da su neke druge opcije, kao što je Italija, primamljivije od Razgrada. Inače, u Ludogorecu pamte Marka po dva duela s njim kao trenerom.

Prvi, kada je Nikolić bio trener Partizana i kada su se sve kluba srela u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Bilo je 2014. godine, u Bugarskoj je bilo 0:0, a u Beogradu 2:2, pa je Ludogorec prošao dalje na gol u gostima. A, koju godinu kasnije srpski stručnjak je bio na klupi Videotona i tada je, takođe u kvalifikacijama za Ligu šampiona, naplatio dug Ludoj šumi: u Mađarskoj je bilo 1:0 za njegov tim, a u revnašu nije bilo golova.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.