MAESTRALNI SADIK POSTIGAO NOVI POGODAK: Almerija na prvom mestu, crno-beli trljaju ruke!
Foto: Profimedia

mašina za golove

MAESTRALNI SADIK POSTIGAO NOVI POGODAK: Almerija na prvom mestu, crno-beli trljaju ruke!

Sjajna partija nekadašnjeg fudbalera Partizana

Objavljeno: 23:31h

Još jedno blistavo veče Umara Sadika i još jedna pobeda Almerije u španskoj Segundi.

U poslednjoj utakmici osmog kola, Almerija je večeras kao gost savladala Đironu sa 2:1, a Sadik se, naravno, ponovo upisao u strelce.

Umar Sadik
foto: Profimedia

On je u 52. minutu doveo goste u vođstvo, što mu je već šesti gol od početka sezone, a devet minuta kasnije izjednačio je Bernardo. Radost domaćih kratko je trajala jer već u 68. minutu Sadik asistira, a Robertone pogađa za konačnih 2:1.

Ovo je Almeriji šesta pobeda od početka sezone i sa 18 bodova nalazi se na vodećoj poziciji na tabeli, sa bodom više od Sportinga iz Hihona.

Podsetimo, Sadik je prošlog leta iz Partizana prešao u Almeriju za pet miliona evra, uz brojne bonuse, a neki od njih su se već isplatili Partizanu. Sadik je već postigao 25 golova za Almeriju, što je Partizanu donelo dodatnih pola miliona evra, a upisao je i 50 nastupa za španski klub, dovoljno za još pola miliona klubu iz Humske. Dakle, do sada su ukupno šest miliona zaradili crno-beli od Sadikovog transfera i to nije sve.

Kada je sve to već ostvareno, sada crno-belima ostaju dve opcije - ili da navijaju da Almerija zadrži vodeću poziciju na tabeli i izbori plasman u La Ligu što bi Partizanu donelo još tri miliona evra plus 10 posto od sledećeg Sadikovog transfera, ili da se nadaju transferu pre Almerijinog ulaska u najviši rang, jer bi u tom slučaju crno-beli imali 40 posto od sledeće prodaje. Kako sada stvari stoje, ta tri miliona deluju sve realnije, a o transferu i procentima će biti vremena da se priča.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.