AUSTRIJA OSTALA BEZ SRBA: Sem Zvezdinog štopera, nema ni Arnautovića i Kalajdžića!
Foto: Ap/Vadim Ghirda

hendikep

AUSTRIJA OSTALA BEZ SRBA: Sem Zvezdinog štopera, nema ni Arnautovića i Kalajdžića!

Marko i Aleksandar neće moći da pomognu saigračima protiv Farskih Ostrva i Danske, a van stroja je još jedan igrač srpskih korena, Saša Kalajdžić, napadač Štutgarta

Objavljeno:

Srpski tandem Aleksandar Dragović - Marko Arnautović neće moći da pomogne reprezentaciji Austrije u predstojećim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022.

Štoper našeg porekla, koji je član Crvene zvezde, nije mogao da se odazove pozivu selektora Franka Fode pošto je oboleo od korone, a ofanzivac Bolonje pauzira zbog povrede mišića, zbog koje je u nedelju zamenjen na utakmici protiv Lacija (3:0).

- Imam loše vesti, koje mene lično najviše pogađaju. Moji lekari su mi zabranili da se odazovem utakmicama reprezentacije i naložili su mi strogo mirovanje kako bih sredio svoje mišiće. Znate da bi i sa polomljenim kostima doputovao da se borim za Austriju, ali ovaj put moram da prihvatim da ne mogu biti sa timom - poručio je navijačima Austrije Arnautović preko svog fejsbuk naloga.

Marko i Aleksandar neće moći da pomognu saigračima protiv Farskih Ostrva i Danske, a van stroja je još jedan igrač srpskih korena, Saša Kalajdžić, napadač Štutgarta.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.