OPLJAČKAN NAJELINITIJI HOTEL U PARIZU: U njemu trenutno boravi i Lionel Mesi!
Foto: Profimedia

šokatno

OPLJAČKAN NAJELINITIJI HOTEL U PARIZU: U njemu trenutno boravi i Lionel Mesi!

Jedna ženska osoba, koja je prijavila da joj je nestala ogrlica vredna 3.500 evra, dve minđuše od oko 600 evra i gotovina u iznosu od 2.300 evra, istakla je da je "u hotelu isprva nisu ozbiljno shvatili kada je sve prijavila"

Objavljeno:

Prava filmska pljačka desila se u pariskom hotelu u kome živi Lionel Mesi sa porodicom.

Čuveni fudbalski as je u tom hotelu od 10. avgusta, kada se uselio po potpisivanju ugovora sa Pari Sen Žermenom, a minule noći desilo se razbojništvo o kome sada bruje francuski, ali i brojni drugi svetski mediji.

Naime, kako javlja nemački "Bild", banda maskiranih pljačkaša je na filmski način upala u "Rojal Monso" hotel, u kome na petom spratu Mesi živi sa porodicom.

Snimci bezbednosnih kamera zabeležili su kako su se dve maskirane osobe sa krova spustile na šesti sprat i ušle u apartman kroz nezaključana vrata balkona.

Prema prvim izveštajima, "opljačkali su četiri prostorije i odneli dragocenosti u vrednosti od nekoliko stotina hiljada evra".

Toliki plen i ne čudi, imajući u vidu da u pomenutom hotelu boravi isključivo vrlo bogata klijentela, a pojedini apartmani goste koštaju i 20.000 evra po danu.

Iako je dolaskom Mesija, kako javlja britanski "San", bezbednost hotela podignuta na još veći nivo, pljačka se ipak desila, i to uz prilično mlaku reakciju zaposlenih kada im je prva gost prijavio da je do incidenta došlo.

Jedna ženska osoba, koja je prijavila da joj je nestala ogrlica vredna 3.500 evra, dve minđuše od oko 600 evra i gotovina u iznosu od 2.300 evra, istakla je da je "u hotelu isprva nisu ozbiljno shvatili kada je sve prijavila".

- Platite bogatstvo da biste bili u "fensi" i sigurnom hotelu, a onda vam neko upadne u sobu. Naravno da je uznemirujuće. Policija mi je rekla da je pregledala snimke bezbednosnih kamera, videla dvojicu (pljačkaša) sa torbom na krovu, ali da ne može da ih identifikuje, rekla je jedna od oštećenih gošći za "San".


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.