SERGEJEV LACIO STOPIRAO NIKOLIĆEVU LOKOMOTIVU, RAPSODIJA DINAMA: Seltik ponižen u Leverkuzenu, i Betis moćan!
Foto: EPA/Olivier Hoslet

LIGA EVROPE

SERGEJEV LACIO STOPIRAO NIKOLIĆEVU LOKOMOTIVU, RAPSODIJA DINAMA: Seltik ponižen u Leverkuzenu, i Betis moćan!

Bajer i Real Betis su se već izdvojili u grupi G

Objavljeno: 23:33h

Fudbaleri Bajer Leverkuzena pobedili su večeras na gostovanju ekipu Seltika sa 4:0, u meču drugog kola Grupe G Lige Evrope.

Golove za nemački tim postigli su Pjero Inkapje u 25, Florijan Virc u 35, Lukas Alario u 58. minutu iz penala, i Amin Adli u petom minutu nadoknade vremena.

Betis je na gostovanju u toj grupi savladao Ferencvaroš sa 3:1, i sada na prve dve pozicije Betis i Bajer imaju po šest bodova, dok druge dve ekipe nemaju nijedan bod.

Lacio je na svom terenu u okviru Grupe E pobedio Lokomotivu iz Moskve Marka Nikolića sa 2:0.

FK Lacio, Patrik Gabaron
foto: EPA/Riccardo Antimiani

Hrvatski fudbaler Toma Bašić je doveo rimski tim u vodjstvo u 13. minutu, a konačan ishod postavio je Patrik u 38. minutu.

Za Lacio je od 60. minuta igrao srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić.

Marsej i Galatasaraj odigrali su bez golova u Francuskoj, a na tabeli Grupe E vodi turski tim sa četiri boda, dok je Lacio drugi sa bodom manje.

Francuski klub ima dva boda, dok je Lokomotiva, koju vodi srpski trener Marko Nikolić, na četvrtom mestu sa bodom.

Vest Hem je u Londonu bio bolji od Rapida iz Beča sa 2:0, u drugom kolu Grupe H.

Vest Hem
foto: EPA/Neil Hall

Deklan Rajs je u 29. minutu postigao prvi gol, a konačan rezultat je u četvrtom minutu nadoknade postavio Mohamed Said Benrahma.

Zagrebački Dinamo je u istoj grupi na gostovanju bio bolji od Genka sa 3:0.

Engleski klub je prvi sa šest bodova, Dinamo je drugi sa tri, Genk sa istim brojem bodova je treći, a Rapid je poslednji bez boda.

Rezultati danas odigranih utakmica drugog kola fudbalske Lige Evrope: Grupa A Lion - Brondbi 3:0 Sparta Prag - Rendžers 1:0 Grupa B Real Sosijedad - Monako 1:1 Šturm Grac - PSV 1:4 Grupa C Legija Varšava - Lester 1:0 Napoli - Spartak Moskva 2:3 Grupa D Fenerbahče - Olimpijakos 0:3 Antverpen - Ajntraht Frankfurt 0:1 Grupa E Marsej - Galatasaraj 0:0 Lacio - Lokomotiva Moskva 2:0 Grupa F Ludogorec - Crvena Zvezda 0:1 Braga - Mitjiland 3:1 Grupa G Ferencvaroš - Betis 1:3 Seltik - Bajer Leverkuzen 0:4 Grupa H Vest Hem - Rapid Beč 2:0 Genk - Dinamo Zagreb 0:3

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.