SKANDAL POSLE UTAKMICE LIGE ŠAMPIONA: Rakitića dok je davao izjavu gađali čašom punom piva! (VIDEO)
Foto: EPA/Neil Hall

neverovatno

SKANDAL POSLE UTAKMICE LIGE ŠAMPIONA: Rakitića dok je davao izjavu gađali čašom punom piva! (VIDEO)

Kako god, a sretno se završilo, Rakitić je i dalje jedini strelac Sevilje ove sezone u Ligi šampiona budući da je zabio i u prvom kolu u remiju protiv Salcburga

Objavljeno:

Valjda i nesvestan što se moglo dogoditi da je ta čaša, koja je stigla iz nepoznatog smera i iz nepoznatih ruku, bila malo preciznija i da nije baš u tom trenutku podigao glavu, Rakitić je sve primio s osmehom.

Ivan Rakitić podiže glavu, gleda u novinara s laganim osmijehom kad najednom prema njemu leti - čaša piva!

Dok je davao prvi intervju na terenu nakon utakmice Wolfsburga i Sevilje (1-1) u kojoj je zabio gol iz kaznenog udarca za bod svoje ekipe u 87. minutu, Rakitić je preživie pravu, pa čak i opasnu nelagodnost.

Valjda i nesvestan što se moglo dogoditi da je ta čaša, koja je stigla iz nepoznatog smera i iz nepoznatih ruku, bila malo preciznija i da nije baš u tom trenutku podigao glavu, Rakitić je sve primio s osmehom. Ali, sudeći po njegovoj prvoj reakciji, verovatno je u pitanju bio domaći navijač...

- Emocije s terena identične su onima na tribinama, ništa se nije dogodilo - pokušao je Rakitić da ublaži celu scenu.

- Samo ga je sreća spasila od lusaka. Čaša s pivom pogodila je reklamni pano iznad njegove glave - piše, pak, El Desmarke.

Kako god, a sretno se završilo, Rakitić je i dalje jedini strelac Sevilje ove sezone u Ligi šampiona budući da je zabio i u prvom kolu u remiju protiv Salcburga.

- Nisam smeo da promašim, ovaj bod je vrlo važan u našoj borbi za prolazak grupe. Bila je to jedna vrlo čudna utakmica, ali borili smo se do kraja i čak došli blizu novog pogotka. No, Liga šampiona je vrlo teško takmičenje i prisiljeni smo da učimo na vlastitim greškama i samim time početi pobeđivati. Šteta je što nismo došli od pobede, naporno smo za to radili... Možda nam za bolju kontrolu utakmice treba više strpljenja. Nisu oni radili prevelik pritisak, a bod u gostima je dobra stvar. Pored toga, moramo pobeđivati kod kuće - prokomentisao je Rakitić događanja na terenu.

- Možda bod ne zvuči toliko dobro, ali zabili smo kasni gol pa to i nije loša stvar. Hteli smo pobediti teškog protivnika, ali nismo uspeli. Sve u svemu, ponosan sam i srećan s pristupom ove ekipe. Moramo samouvereno da nastavmo dalje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.