POJAVILA SE RUKA SPASA: Da li je ovo poslednja šansa da se Barselona izvuče iz duga koji iznosi 1,35 milijardi evra
Foto: EPA/Quique Garcia

ozbiljni problemi

POJAVILA SE RUKA SPASA: Da li je ovo poslednja šansa da se Barselona izvuče iz duga koji iznosi 1,35 milijardi evra

Ima nade za Barselonu

Objavljeno: 11:53h

Kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ponudila je Barseloni mogućnost isplate dugovanja, a rukovodstvo katalonskog kluba još nije odgovorilo na ponudu. No o ponudi se ozbiljno razmišlja.

Dobro je poznato da je fudbalski gigant Barselona u dugovima, tačnije u dugu od 1,35 milijardi evra, što ih je nateralo da prodaju najskuplje igrače. No sada se nudi slamka spasa, i to iz Dubaija.

FK Barselona
foto: Profimedia

Naime, El Mundo Deportivo prenosi da je neimenovana kompanija iz Dubaija ponudila Barsi pozajmicu od 1,5 milijardi evra kako bi se vratila u život, i to uz sjajne uslove – nisku kamatu te moratorijum na otplatu spomenute pozajmice na najmanje dve, a najviše čak 12 godina.

Kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ponudila je Barseloni mogućnost isplate dugovanja, a rukovodstvo katalonskog kluba još nije odgovorilo na ponudu. No o ponudi se ozbiljno razmišlja. Podsećamo, Barselona je ovoga leta zbog finansijskih problema bila prisiljena da proda Lionela Messija. Argentinac je u transferu koji je iznenadio svet prešao u PSG, a na rastanku od Barselone plakao budući da je to klub u kojem je bio ceo život.

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.