ZVEZDI ODLOŽEN LET ZA BUGARSKU: Novi problemi PRED LUDOGOREC!
Foto: Starsport

au

ZVEZDI ODLOŽEN LET ZA BUGARSKU: Novi problemi PRED LUDOGOREC!

Zbog kasnog dolaska u Bugarsku, Zvezda je odlučila da nema trening i konferenciju u Razgradu, već će Dejan Stanković poslednji trening sa ekipom odraditi na Marakani u popodnevnim časovima, nakon čega će uslediti i put za Razgrad

Objavljeno:

Crvena zvezda muči ozbiljnu muku s korona virusom, pošto su zaražena četiri ključna igrala - Aleksandar Katai, Milan Borjan, Aleksandar Dragović i Miloš Degenek.

Izuzev Borjana, koji je bio u bolnici, gde je dobio terapiju i sada se opravlja, ostali nemaju simptome. Ipak, Zvezdi će bez njih biti pakleno teško, pa je u poslednji čas zbog novonastale situacije promenjen i plan za put u Bugarsku.

Zvezda je trebalo da krene letom iz Beograda za Varnu jutros oko 10 časova, ali su crveno-beli promenili let i put Bugarske bi trebalo da krenu oko 18 časova, kada je zakazan novi let za Varnu, odakle će autobusom do Razgrada.

Zbog kasnog dolaska u Bugarsku, Zvezda je odlučila da nema trening i konferenciju u Razgradu, već će Dejan Stanković poslednji trening sa ekipom odraditi na Marakani u popodnevnim časovima, nakon čega će uslediti i put za Razgrad.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.