POTVRĐENO JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Umro je Dolički
Foto: Profimedia

SAOPŠTENO

POTVRĐENO JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Umro je Dolički

- U velikoj tuzi objavljujemo kako je u 62. godini preminuo predsednik NK Lokomotive Zagreb, gospodin Tin Dolički. Gospodin Dolički u više od 12 godina na funkciji predsednika kluba ostvario je najblistavije sportske uspehe Lokomotive u njenoj 107 godina dugoj istoriji

Objavljeno:

Dugogodišnji predsednik Lokomotive Tin Dolički preminuo je u 62. godini života, a klub je to potvrdio na društvenim mrežama.

- U velikoj tuzi objavljujemo kako je u 62. godini preminuo predsednik NK Lokomotive Zagreb, gospodin Tin Dolički. Gospodin Dolički u više od 12 godina na funkciji predsednika kluba ostvario je najblistavije sportske uspehe Lokomotive u njenoj 107 godina dugoj istoriji. Igrači, Uprava, stručni štab te svi delatnici kluba ovim putem izražavaju iskrenu saučešće porodici i prijateljima. Naš voljeni predsednik zauvek će ostati u našim srcima, a njegova dela zauvek će ostati upisana u istoriji Lokomotive. Počivao u miru Božjem - saopšteno je iz kluba.

Dolički je s Lokomotivom pisao najlepše priče u istoriji kluba. Pod njegovim vodstvom igrali su finale Kupa 2013. godine kada su izgubili od Hajduka i bili drugi u HNL-u, a pretprošle sezone osvojili su takođe drugo mesto u prvenstvu te se prvi put u istoriji kvalifikovali u kvalifikacije za Ligu šampiona gde su ispali u drugom kolu od Rapid Beča.

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.