ATLETIKO I DORTMUND U IGRI ZA BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA: Nervoza u Firenci je velika ZBOG 1 STVARI, a tek CENA!
Foto: EPA/Simone Arveda

TURBULENTNO

ATLETIKO I DORTMUND U IGRI ZA BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA: Nervoza u Firenci je velika ZBOG 1 STVARI, a tek CENA!

On je rekao da će produžiti ugovor, ali čitava stvar se vuče mesecima. Ako potpiše postaće najplačeniji igrač u istoriji "Ljubičastih"

Objavljeno:

Dušan Vlahović čeka, nema potpisa ugovora, ali se i dalje priča o klauzuli, plus plati. To što još nije produžio ugovor stvara nervozu u Firenci, pa svakoga dana italijanski mediji pokušavaju da približe situaciju, tim pre što one najbrojnije, navijače Juventusa, izuzetno zanima rasplet. Tu su i Dortmund i Atletiko kao klubovi koji se pominju.

Izgleda da je Fiorentina definisala ponudu, Vlahović bi produžio ugovor do 2025. Sada prima samo 800 000, a za novi ugovor bi dobio ukupno između 16 i 18 miliona evra. To je čak veća ponuda od one o kojoj se pričalo, ali je u nju uključena provizija i za njegovog agenta od dva miliona evra.

Jasno, u pitanju je veliki novac s obzirom na to koliko sada prima, ali opet manji nego što bi za četiri godine recimo dobio u Juventusu ili nekom drugog velikog klubu.

Srbija - Irska, Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović
foto: EPA/Andrej Cukić

Ostaje i klauzula, Toskanci ciljaju 80 miliona, Vlahović 60, što bi, ako nastavi da daje golove bila realna cena i suma koja bi omogućila transfer možda već narednog leta.

Toliko je Totenhem bio spreman da plati, ali je Fiorentina odbila, sa klauzulom, klub se neće više pitati.

Vlasnik Roko Komiso je otišao u Ameriku bez obavljenog posla, vratiće se za nešto više od mesec dana, priča se da će Vlahović morati da se izjasni.

On je rekao da će produžiti ugovor, ali čitava stvar se vuče mesecima. Ako potpiše postaće najplačeniji igrač u istoriji "Ljubičastih".

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.