SANJAO LIGU ŠAMPIONA, A ONDA DONEO POBEDU SVOM TIMU NA BERNABEU: Evo šta se krije iza tetovaže junaka Šerifa! FOTO
Foto: Profimedia

dirljiva priča

SANJAO LIGU ŠAMPIONA, A ONDA DONEO POBEDU SVOM TIMU NA BERNABEU: Evo šta se krije iza tetovaže junaka Šerifa! FOTO

Cela Evropa sada zna ko je Šerif

Objavljeno: 08:28h

Tim iz Moldavije najveća je senzacija u evropskom fudbalu ove sezone, a možda čak i čitavu deceniju unazad.

Mnogi su Šerif otpisivali pre meča sa Crvenom zvezdom, a zatim i u plej - ofu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama. Nakon što se klub iz Tiraspolja na spektakularan način domogao plasmana u grupnu fazu pomenutog takmičenja, čitava fudbalska javnost na njih je gledala kao na slučajnog učesnika koji će Šahtjoru, Interu i Realu poslužiti za "nabijanje" gol razlike - ali ipak se nešto i Šerif pita!

U prvom kolu ovogodišnje Lige šampiona, da se u Moldaviji ipak igra fudbal prvo su osetili fudbaleri Šahtjora koji su se u Ukrajinu vratili sa 0 bodova i dva gola u mreži.

U narednom meču Šerif je gostovao Realu i sasvim razumno je da gostima niko nije davao ni promil šanse na "Santijago Bernabeu". Da su čuda moguća prvo je pokazao Jakšibaev u 25' minutu kada je zatresao mrežu rivala i svoj tim poslao na odmor sa golom prednosti. Samo 20 minuta igre bilo je potrebno Benzemi, koji ove sezone zaista igra u sjajnoj formi, da sa bele tačke poravna rezultat. Taman kada su svi pomislili da će domaćin rutinski okrenuti meč u svoju korist, Til se potrudio da pokvari planove evropskom gigantu i šokira čitavu sportsku javnost prelepim golom u 90' minutu koji je na kraju doneo nova tri boda ekipi Šerifa i prvo mesto u grupi.

Nedugo zatim na društvenim mrežama isplivala je slika Tilove tetovaže na levoj nozi.

Naime, reprezentativac Luksemburga istetovirao je sebe sa brojem 31 na dresu i trofej Lige šampiona u oblaku. Poruka koju je hteo da pošalje bila je ta da mašta o tome kako će jednog dana nastupiti u najboljem evropskom fudbalskom takmičenju. Malo je reći da mu se san ostvario! Šta više, prilično smo sigurni da o 6 bodova u grupnoj fazi Lige šampiona kao fudbaler Šerifa nije mogao ni da sanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.