ZVEZDA NAŠLA "ŠPIJUNA" U BUGARSKOJ PRED LUDOGOREC: "Da, istina je da sam pomogao"
Foto: Starsport©

op op

ZVEZDA NAŠLA "ŠPIJUNA" U BUGARSKOJ PRED LUDOGOREC: "Da, istina je da sam pomogao"

Utakmica između Ludogoreca i Crvene zvezde na programu je sutra od 20.45 sati u Razgradu. Srpski predstavnik ima dva boda više posle prvog kola

Objavljeno:

Fudbalski klub Crvena zvezda vrši poslednje pripreme pred utakmicu sa Ludogorecom u okviru 2. kola grupne faze Lige Evrope.

Tokom današnjeg dana, eskpedicija crveno-belih uskraćena za pomoć nekoliko fudbalera zaraženih koronavirusom, otputovaće u Razgrad gde ih sutra očekuje okršaj sa Ludogorecom.

Protivnik je analiziran do tančina, znaju u Zvezdi koliku važnost nosi ovaj meč, a tim povodom Dejanu Stankoviću i njegovim saradnicima je u pomoć pritekao nekadašnji strateg kluba iz Ljutice Bogdana - Slaviša Stojanović.

On je u dva navrata radio u Bugarskoj i dobro je upoznat sa kvalitetima, ali i manama ovog tima.

"Da, istina je da sam pomogao. Normalno je da su me asistenti i treneri Crvene zvezde pitali za informacije o Ludogorecu. Poznajem tim Ludogoreca. Normalno je da su tražili informacije kako bi napravili najbolji tim za ovu utakmicu", kazao je Stojanović za "dsport.bg".

Utakmica između Ludogoreca i Crvene zvezde na programu je sutra od 20.45 sati u Razgradu. Srpski predstavnik ima dva boda više posle prvog kola.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.