NASRI O TRANSFERU U SEVILJU: Trener mi je rekao - radi šta hoćeš, možeš da piješ, izlaziš samo dobro igraj vikendom
Foto: Profimedia

luda priča

NASRI O TRANSFERU U SEVILJU: Trener mi je rekao - radi šta hoćeš, možeš da piješ, izlaziš samo dobro igraj vikendom

Luda pozadina priče vezana za transfer Nasrija u Sevilju

Objavljeno: 13:13h

Samir Nasri je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih veznih fudbalera sveta, tokom vikenda je ozvaničio i kraj karijere. Fudbaler koji je tokom karijere igrao za Arsenal i Mančester Siti, svoj puni potencijal nije pokazao do kraja zbog raskalašnog noćnog života koji su pratili alkohol, lake žene, a svojevremeno je pao i na doping testu.

Sunovrat njegove karijere desio se tokom perioda kada je bio igrač Sevilje, a tamo je došao posle nagovaranja Horhea Samapolija, koji danas trenira Olimpik Marselj.

Samir Nasri
foto: Profimedia

Temperamentni argentinski trener, koji je i sada u Francuskoj pokazao "vrelu latino krv" tokom jednog sukoba njegovih fudbalera sa navijačima Nice, imao je posebne metode za ubeđivanje Nasrija da potpiše za Sevilju.

- Sampaoli me je mnogo voleo. Jednom mi je rekao, dođi u naš tim, možeš da piješ, izlaziš u klubove, radi šta hoćeš, ja ću da te pokrijem. Jedino što ti tražim je da igraš dobro za vikend - rekao je svojevremeno Nasri.

Ipak, upravo tokom igranja za Sevilju Nasri je doživeo sunovrat, jer je tokom jednog tretmana u Los Anđelesu dobio vitaminsku injekciju gde je bila prekomerna doza, što nije dozvoljeno po anti-doping pravilima, nakon čega je dobio suspenziju od 18 meseci, što mu je bukvalno uništilo karijeru.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.