ŽELI IH U NACIONALNOM TIMU: Trener Argentine pozvao i igrače iz Premijer lige (FOTO)
Foto: Profimedia

biće opet problema

ŽELI IH U NACIONALNOM TIMU: Trener Argentine pozvao i igrače iz Premijer lige (FOTO)

U južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine, Brazil je tenutno na prvom mestu

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Argentine pozvala je trojicu igrača iz Premijer lige u ekipu za predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, uprkos tome što se zemlja nalazi na crvenoj listi britanskih vlasti zbog pandemije koronavirusa.

U argentinski tim pozvani su golman Aston Vile Emilijano Martines i igrači Totenhema Đovani lo Čelso i Kristijan Romero, preneo je danas Bi-Bi-Si.

Engleski klubovi su u septembru odbili da puste svoje fudbalere u južnoameričke reprezentacije za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo zbog pandemije.

Prema odluci britanskih vlasti, od petka nije potreban karantin po dolasku iz stranih zemalja ako su putnici vakcinisani ili imaju negativan test, ali je karantin od 10 dana potreban za sve koji doputuju iz Argentine.

Argentinu između 8. i 15. oktobra očekuju utakmice protiv Urugvaja, Paragvaja i Perua. To znači da bi fudbaleri propustili utakmice svojih timova u Premijer ligi koje su na programu 16. i 17. oktobra.

U južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine, Brazil je tenutno prvi sa šest bodova više od Argentine iz osam odigranih utakmica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.