ZVEZDA MNOGO OSLABLJENA NA GOSTOVANJU U BUGARSKOJ: Zdravstveni razlog sprečio važnog igrača da putuje sa timom
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

veliki problem

ZVEZDA MNOGO OSLABLJENA NA GOSTOVANJU U BUGARSKOJ: Zdravstveni razlog sprečio važnog igrača da putuje sa timom

Katai neće igrati u Razgradu što će značajno oslabiti napadački potencijal crveno-belih

Objavljeno: 10:58h

Glavobolja za Dejana Stankovića pred gostovanje u Bugarskoj. Tim Crvene zvezde će na meču protiv Ludogoreca u drugom kolu Lige Evrope biti hendikepiran odsustvom Aleksandra Kataija koji iz zdravstvenih razloga neće ni putovati u Bugarsku.

Ne zna se još šta je tačno izbacilo 30-godišnjeg asa iz konkurencije za tim, ali podsetimo da je prošle nedelje stomačni virus ušao u svlačionicu crvno-belih, inficirao desetak igrača zbog čega je odložena i Zvezdina utakmica sa Voždovcem.

Sada je nažalost sigurno da Aleksandar Katai neće igrati u Razgradu što će značajno oslabiti Zvezdin napadački potencijal, jer majstor iz Srbobrana ove sezone je najučinkovitiji igrač crveno-belih.

Na 15 utakmica postigao je 11 golova, a još tri je namestio. U Evropi je dva puta bio efikasan protiv Kajrata, zatim je postigao još dva gola u dvomeču sa Klužom da bi potom i na startu grupne faze golom sa penala presudio i portugalskoj Bragi.

Bio je strelac i za izjednačenje u 165. večitom derbiju, ali ovoga puta neće biti u mogućnosti da pomogne svojim saigračima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.