RADAMEL FALKAO KAO U NAJBOLJIM DANIMA: 3 gola na 3 utakmice za Rajo!
Foto: Profimedia

KLASA

RADAMEL FALKAO KAO U NAJBOLJIM DANIMA: 3 gola na 3 utakmice za Rajo!

Majstor ostaje majstor

Objavljeno:

Prerano je otpisan Radamel Falkao, u El Tigreu i dalje ima žara. Vatra se rasplamsala u Rajo Valjekanu i po ko zna koji put potvrđuje se teza da je forma prolazna, a klasa večna. Tigrovi zubi i dalje su oštri, Tigar je gladan golova i podseća na stare dane.

U duši monstrum, predator… Lakoća postizanja golova ne zaboravlja se tako lako. Sada se mnogi kaju što nisu tokom leta pozvali Radamela Falkaa u svoje jato. Imali bi ubicu. Ubo je Rajo Valjekano džek-pot, potpis Falkaa možda je i najbolji potez klupskog rukovodstva ikada, jer El Tigre ima nestvarnu statistiku: tri utakmice i tri gola.

Nepravedno je i pre vremena otpisan Rajo Valjekano. Može da se bori za Evropu. Ovih sedmica svi gutaju knedlu kada izlaze na megdan klubu iz španske prestonice. Uzavrela atmosfera na Valjekasu i Rajo predvođen strašnim Radamelom Falkaom jedu protivnike. Poslednja u nizu žrtva je Kadiz – 3:1 (2:1).

Protiv Hetafea je golom sebi poželeo povratak u Primeru, protiv Atletik Bilbaa je okazao da njegovo bez ikakve sumnje još nije prošlo, a protiv Kadiza razuverio i najveće skeptike. Ništa nije slučajnost, radamel Falkao gospodari petercem. Retki su špicevi koji imaju golgeterski instinkt kao Kolumbijac i koji se tako dobro snalaze pred golom.

Prva dva gola rajo Valjekana bila su preslikana. Alvaro Garsija i Radamel Falkao su iz neposredne blizine tresli mrežu Kadizovog gola. Zanimljivo je da je pomenuti dvojac bio tvorac trijumfa nad Bilbaom u protekloj rundi Primere.

Gost je preko Harojana uspeo da ispali jedan kuršum u Rajo Valjekano, ali nije imao nišandžiju koji bi više puta pogodio direktno u srce. Prava poslastica bio je pogodk Isija Palazona. Lansirao je raketu u 87. minutu i otklonio svaku dilemu, ako je uopšte i postojala, hoće li bodovi ostati na Valjekasu.

Radamel Falkao
foto: Profimedia

ŠPANIJA 1 – 7. KOLO

Subota

Alaves - Atletiko Madrid 1:0 (1:0)

/Lagardija 4/

Valensija - Atletik Bilbao 1:1 (0:0)

/De Sousa 95 - Martinez 68/

Sevilja - Espanjol 2:0 (1:0)

/En-Nesiri 13, Mir 88/

Real Madrid - Viljareal 0:0

Nedelja

Majorka – Osasuna 2:3 (2:1)

/Rodrigez 11, Ninjo 45 – Kote 9, Perez 58, Martinez 89/

Barselona - Levante 3:0 (2:0)

/Depaj 7pen, L. De Jong 14, Fati 90+1/

Rajo Valjekano - Kadiz 3:1 (2:1)

/Garsija 9, Falkao 44, Palazon 87 - Harojan 23/

Real Sosijedad - Elče 1:0

/Ojarzabal 81/

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.