ANĆELOTI PROGOVORIO O JOVIĆU: Imao je PORUKU i za njega, a ne SAMO TO!
Foto: Profimedia

OGLASIO SE

ANĆELOTI PROGOVORIO O JOVIĆU: Imao je PORUKU i za njega, a ne SAMO TO!

Luka Jović je ove sezone u dresu Reala upisao tri nastupa, ali je na terenu proveo tek 21 minut, pa je jasno koliko italijanski stručnjak zapravo računa na Srbina

Objavljeno:

Situacija u Real Madridu nije sjajna! Da, pogled na tabelu Primere govori da je posle prvih pet kola "kraljevski" klub na čelu kolone sa 13 bodova, ali sve je više nezadovoljnih igrača u ekipi.

Među njima je i Luka Jović, a trener Karlo Anćeloti je za sve njih imao poruku!

Real Madrid je protekle sedmice savladao Inter 1:0 u Ligi šampiona, da bi potom preokrenuo protiv Valensije i slavio 2:1 u Primeri. Ali uprkos dobrim rezultatima, nekolicina igrača nije zadovoljna minutažom.

U svlačionici očigledno sve više njih postaje nervozno jer žele više da igraju, a španski mediji su pisali da se radi o Marku Asensiju, Luki Joviću, Isku... Sada je Anćeloti imao šta da kaže na tu temu.

"Mislim da ću napraviti neke promene za meč protiv Majorke", počeo je Anćeloti na konferenciji za medije.

"Igrači znaju šta ja mislim. Ako Asensio nije srećan, u redu. Ako Isko nije srećan, u redu. Ako Jović nije srećan, u redu. Oni će dobiti svoje minute. Ne volim one koji ne igraju i srećni su", poručio je jasno Anćeloti, aludirajući da je logično da igrači koji ne igraju nisu zadovoljni.

Luka Jović je ove sezone u dresu Reala upisao tri nastupa, ali je na terenu proveo tek 21 minut, pa je jasno koliko italijanski stručnjak zapravo računa na Srbina...

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.