AKO ZVEZDA OSTANE I BEZ NJEGA TO BILA KATASTROFA: Crveno-beli na derbiju bez pomoći svog najboljeg fudbalera!?
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

to ne bi bilo dobro

AKO ZVEZDA OSTANE I BEZ NJEGA TO BILA KATASTROFA: Crveno-beli na derbiju bez pomoći svog najboljeg fudbalera!?

Utakmica Partizan - Crvena zvezda igra se sutra od 18 sati

Objavljeno:

Sutra je na programu prvi ovosezonesko "večiti derbi", ukupno 165. Trener crveno-belih Dejan Stanković suočava se sa problemima kada je igrački kadar u pitanju.

Od ranije je poznato da su šanse da se Milan Pavkov nađe na terenu jako male. Napadač crveno-belih se povredio u prvenstvenoj utakmici protiv Proletera. Zbog toga je propustio duel sa Bragom, a po svemu sudeći neće biti akter najveće utakmice srpskog fudbala.

Nije samo on koji će biti van stroja kada je šampion Srbije u pitanju. Kako stvari stoje protiv Partizana neće igrati ni El Fardu Ben, prenosi "Sportski žurnal". On se povredio u 38. minutu meča sa portugalskim klubom.

Šanse da se reprezentativac Komorskih Ostrva oporavi do sutra su jako male. Igranje Bena bi bilo veliki rizik koji bi mogao da dovede do pogoršanja situacije i znatno duže pauze što bi bio još veći hendikep za crveno-bele.

Ostaje da se vidi kako će Stanković nadomestiti odsustvo dvojice bitnih fudbalera, osim ako se ne dogodi neko čudo i njih dvojica budu spremni za "večiti derbi".

Utakmica Partizan - Crvena zvezda igra se sutra od 18 sati.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.