STANKOVIĆ ODUŠEVLJEN NAKON VELIKE POBEDE PROTIV BRAGE: Momci su taktički odigrali perfektnu utakmicu (VIDEO+FOTO)
Foto: Starsport

IZJAVE POSLE MEČA

STANKOVIĆ ODUŠEVLJEN NAKON VELIKE POBEDE PROTIV BRAGE: Momci su taktički odigrali perfektnu utakmicu (VIDEO+FOTO)

Miloš Degenek smatra da je jako važno što je ekipa trijumfom započela grupnu fazu

Objavljeno: 22:35h

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je ekipa ostvarila veliku pobedu protiv Brage, kao i da nijednog trenutka nisu odstupili od svoje igre.

- Ovo je velika pobeda. Braga je četvrti tim u Portugalu, i oni igraju strašan fudbal. Nismo odstupili od naše formacije, morali smo da trčimo malo više - rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Stanković je dodao da je i ranije rekao da će biti momenata gde će ekipa "patiti", ali da je važno bilo da nijednog trenutka ekipa nije odustala od želje za pobedom.

- Prezadovoljan sam, bio sam optimista, znao sam da mora mnogo toga da se poklopi da bi se dobila Braga - rekao je Dejan Stanković.

Trener crveno-belih ocenio je da je ekipa morala da pokaže mnogo strpljenja, kao i da utakmice dobijaju i gube svi igrači, a ne pojedinci. U 39. minutu igrač Zvezde El Fardu Ben je zbog povrede napustio teren, a Stanković je rekao da veruje da se radi o "naporu", jer je između ostalog igrao i reprezentativne utakmice.

Fudbaler Zvezde Miloš Degenek rekao je da je važno da je ekipa pobedom započela grupnu fazu.

- Pokazali smo da smo prava ekipa, kada igramo naš fudbal i ne menjamo ništa. Stručni štab je odradio fenomenalan posao, sad je samo potrebno da nastavimo da radimo - dodao je Degenek.

Zvezda u nedelju gostuje ekipi Partizana, u meču devetog kola Super lige Srbije, a Degenek je dodao da je svaka utakmica bitna, i da se sezona završava u maju.

U drugom meču ove grupe danski Mitjiland i bugarski Ludogorec odigrali su nerešeno 1:1. U narednom kolu Lige Evropa, Zvezda gostuje Ludogorecu, a Braga dočekuje Mitjiland.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.