REZULTAT PO MERI CRVENE ZVEZDE: Mitjilend i Ludogorec odigrali zanimljiv susret, na kraju podela bodova (FOTO)
Foto: Profimedia

NEREŠENO U HERNINGU

REZULTAT PO MERI CRVENE ZVEZDE: Mitjilend i Ludogorec odigrali zanimljiv susret, na kraju podela bodova (FOTO)

Vest Hem je kao gost slavio protiv Dinama u Zagrebu, dok je Lacio poražen na gostovanju Galatasaraju

Objavljeno: 23:07h

Na "MCH Areni" u Herningu odigran je drugi meč prvog kola u F grupi Lige Evrope.

Fudbaleri Mitjilenda i Ludogoreca odigrali su zanimljiv susret, ali je remi 1:1 svakako rezultat koji će više zadovoljiti goste iz Bugarske, ali i navijače Crvene zvezde.

Domaćin je rano stekao prednost, već u trećem minutu. Evander je odlično centrirao, Gustav Isaksen je bio u zoni penala, zahvatio loptu glavom i poslao kraj desne stative u mrežu Ludogoreca. U 32. minutu ekipa iz Razgrada je stigla do izjednačenja. Posle gužve pred golom, na odbitak je reagovao Kiril Despodov i postavio konačnih 1:1.

Vest Hem je kao gost slavio protiv Dinama u Zagrebu. Englezi su postigli po gol u oba dela meča i tako rastužili publiku na "Maksimiru".

FK Dinamo Zagreb, FK Vest Hem
foto: EPA/Antonio Bat

Lacio je poražen na gostovanju Galatasaraju sa 1:0, i to autogolom golmana Strakoše u 67. minutu. Sergej Milinković-Savić je na terenu bio od 56. minuta.

LIGA EVROPE:

Četvrtak:

Bajer Leverkuzen - Ferencvaroš 2:1 (1:1) Betis - Seltik 4:3 (2:2) Crvena zvezda - Braga 2:1 (0:0) Dinamo Zagreb - Vest Hem 0:2 (0:1) Galatasaraj - Lacio 1:0 (0:0) Lokomotiva Moskva - Olimpik Marsej 1:1 (0:0) Mitjilend - Ludogorec 1:1 (1:1) Rapid Beč - Genk 0:1 (0:0) 21.00 Brondbi - Sparta Prag 21.00 Ajntraht Frankfurt - Fenerbahče 21.00 Lester - Napoli 21.00 Monako - Šturm 21.00 Olimpijakos - Antverpen 21.00 PSV Ajndhoven - Real Sosijedad 21.00 Glazgov Rendžers - Lion

Sreda: Spartak Moskva - Legija Varšava 0:1 (0:0)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.