GUDELJU JE TEŠKO ZBOG KRAJNJEG REZULTATA: "Mislim da smo krenuli kako smo hteli, dominirali veći deo utakmice"!
Foto: Starsport©

BIĆE BOLJE

GUDELJU JE TEŠKO ZBOG KRAJNJEG REZULTATA: "Mislim da smo krenuli kako smo hteli, dominirali veći deo utakmice"!

Naravno da imamo šanse, znamo kakvu ekipu imamo, među najboljima smo u grupi, ostale su još tri utakmice, idemo da ih dobijemo sve tri i završimo kao prvi u grupi

Objavljeno:

Nije lako pronaći reči da se opiše remi Srbije i Republike Irske u Dablinu.

Vodila je naša reprezentacija od 20. minuta pogotkom Sergeja Milinković Savića, dominirala terenom, ali je onda upravo vezista Lacija u 87. minutu neoprezno zahvatio loptu u nameri da je pošalje što dalje od gola Orlova. Umesto toga, napucao je Nikolu Milenkovića, a ona se od njega odbila u mrežu.

Bizarno i nezasluženo...

- Teško je. Mislim da smo krenuli kako smo hteli, dominirali veći deo utakmice, imali šanse, dali dobar gol, imali kontrolu, oni su tek posle 70. minuta krenuli u napad i ostavili pozadi prostor za nas iz kontre. Imali smo ih par dobrih, ali nažalost nismo dali gol. Da jesmo, bilo bi mnogo bolje, ali ovako je bilo teško, jer se Irci uvek bore do samog kraja. Sigurno da je teško jer se završilo na ovakav način - pokušavao je Nemanja Gudelj da opiše šta se događalo na terenu u Dablinu.

Nemanja Gudelj
foto: Starsport©

Iako je Portugal sada u prednosti dva boda, neumorni defanzivni vezista ne gubi nadu. Veruje u pobede nad Luksemburgom, Azerbejdžanom i onda, u poslednjem kolu, upravo nad Portugalcima u gostima.

- Naravno da imamo šanse, znamo kakvu ekipu imamo, među najboljima smo u grupi, ostale su još tri utakmice, idemo da ih dobijemo sve tri i završimo kao prvi u grupi - optimista je Gudelj.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.