RONALDO O MESIJU: On je najveći igrač protiv koga sam igrao, ali nije najbolji!
Foto: Profimedia

U SVOM STILU

RONALDO O MESIJU: On je najveći igrač protiv koga sam igrao, ali nije najbolji!

Pirs Morgan izneo je zanimljive detalje jednog privatnog razgovora na večeri sa Kristijanom Ronaldom

Objavljeno: 18:52h

Prelasci Lionela Mesija u Pari Sen Žermen i Kristijana Ronalda u Mančester junajted daleko su od vrha liste finansijski najvećih transfera ovog leta, jer se Argentinac preselio u Pariz bez centa obeštećenja Barseloni, dok je selidba Porugalca koštala Đavole 15.000.000 evra.

Ali, medijski su najviše zatresli fudbalsko tržište, što je i logično s obziriom na renome dvojice fudbalera koji su obeležili ovaj milenijum.

E sad, ko je bolji, da li Mesi ili Ronaldo, dilema će trajati koliko bude sveta i veka, a sam Ronldo je, prema rečima engleskog novinara Pirsa Morgana, istakao da je Mesi najveći fudbaler protiv koga je igrao,

"Na terasi njegovog omiljenog restorana u Torinu večerali smo vrhunsku japansku hranu i pili italijansko crveno vino (ja sam popio više nego on) i razgovarali o svemu, od elitnog sporta i politike do serijskih ubica. U jednom trenutku pitao sam ga ko je najveći fudbaler protiv koga je ikada igrao", prisetio se Morgan nedavnog razgovora, dok je Portugalac još igrao za Juventus.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Bernadett Szabo

Nije dugo čekao na odgovor.

"Mesi", odmah je odlučno odgovorio Ronaldo.

Englez je bio iznenađen.

"Zaista", upitao je Morgan, a ponovo je usledio brz odgovor: "Sigurno. On je najbolji protiv koga sam igrao", uzvratio je Portugalac i zatim se nasmejao.

"Ali Pirs, postavljate mi pogrešno pitanje. Trebalo bi samo da me pitate ko je najveći igrač", rekao je Ronaldo.

Ovaj put Morgan nije bio iznenađen.

"Mislim da znam odgovor", kazao je uz smeh, a najbolji golgeter današnjice je, po njegovim rečima, namignuo i tako pokazao da se slaže.

Jasno je, Ronaldo je mislio na sebe.

"On veruje da je najbolji. I slažem se s njim", opisao je Pirs Morgan u tekstu za Dejli Mejl i dodao:

"Taj stav, koji neki smatraju arogancijom, a ja verom u sebe, proistekao je iz siromaštva, skromnog vaspitanja u Madeiri da postane - ako je popularnost Instagrama najtačnija valuta savremene slave - najveća zvezda na svetu...".

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.