NARAVNO DA SVOM KLUBU ŽELI TITULU: Nesta dao svoju prognozu ko bi ove godine mogao da uzme skudeto!
Foto: printscreen/twitter/BarcaUniversal

OČEKIVANO

NARAVNO DA SVOM KLUBU ŽELI TITULU: Nesta dao svoju prognozu ko bi ove godine mogao da uzme skudeto!

Međutim, posle Interovih prodaja Romelua Lukakua i Ašrafa Hakimija, odnosno odlaska Kristijana Ronalda iz Juventusa, nema izrazitih favorita, što Seriju A ove sezone čini posebno uzbudljivom i interesantnom

Objavljeno:

Prethodne sezone u Milan se tokom većeg dela šampionske trke ravnopravno nosio sa gradskim rivalom Interom, dok ga ove, posle odlazaka Đanluiđija Donarume i Hakana Čalhanoglua, malo ko vidi u društvu najozbiljnijih kandidata za Skudeto.

Jedan od njih je bivši fudbaler Rosonera Alesandro Nesta, koji veruje da ekipa Stefana Piolija može da pomrsi račune aktuelnom šampionu, pa Juventusu, Atalanti...

Milan je posle dva kola jedan od pet timova sa stopostotnim učinkom, pošto je na startu savladao Sampdoriju minimalnim rezultatom, a potom zablistao na San Siru protiv Kaljarija (4:1).

- Milan je kandidat za Skudeto. Možda nisu startovali kao favoriti, ali to ne mora nužno da bude loša stvar. Naprotiv - rekao je Nesta za Korijere dela Sera.

Međutim, posle Interovih prodaja Romelua Lukakua i Ašrafa Hakimija, odnosno odlaska Kristijana Ronalda iz Juventusa, nema izrazitih favorita, što Seriju A ove sezone čini posebno uzbudljivom i interesantnom.

- Istina je da ima mnogo timova koji mogu da osvoje titulu. Jedna stvar je sigurna, Milan je na pravom putu - uverava doskorašnji trener Frozinonea.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.